• Semnatar petiție: „Dacă poate fi trimis un miliardar pe Marte, de ce nu pleacă toţi acolo?”⁣
  • Jeff Bezos a anunţat la începutul acestei luni că pe 20 iulie va participa la primul zbor de turism spaţial al societăţii sale de explorare Blue Origin.
  • Potrivit Forbes, averea lui Bezos depăşeşte 200 de miliarde de dolari, cea mai mare din lume.

Peste 100.000 de omeni au semnat o petiție pe platforma Change.org în care cer ca miliardarul Jeff Bezos, care în iunie va călători în spaţiu, să nu se mai întoarcă pe Pământ.

„Nu-i permiteţi lui Jeff Bezos să revină pe Pământ” – este titlul petiţiei iniţiate cu două săptămâni în urmă de Ric G., care-şi propune să strângă 150.000 de semnături şi să o plaseze printre cele mai populare petiţii de pe Change.org.

„Dacă poate fi trimis un miliardar pe Marte, de ce nu pleacă toţi acolo?”⁣, „⁣Pământul va fi un loc mai bun fără ei”⁣ sau „⁣Te rog, rachetă, să nu funcţionezi bine”, comentează semnatarii petiției.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Jeff Bezos a anunţat la începutul acestei luni că pe 20 iulie va participa la primul zbor de turism spaţial al societăţii sale de explorare Blue Origin.

Capsula rachetei New Shepard, dotată cu opt hublouri, poate găzdui cel mult şase persoane. Împreună cu Bezos vor călători fratele său, Mark, şi încă două persoane, dintre care una şi-a câştigat locul după ce a plătit 28 de milioane de dolari în urma unei licitaţii.