• Mulți antreprenori nu și-au putut ține afacerile deschise pe timpul pandemiei
  • Tudor Mihăilă și-a închis magazinul cu specific naturist
  • Consumatorii noștri erau în principiu doamne între 20 și 40 de ani”

Antreprenorii numără falimentele, iar de data asta, vorbim despre un boutique naturist. Tudor Mihăilă vindea produse din aloe vera. Business-ul lui s-a stins când nu a mai putut să se aprovizioneze cu materie primă din Creta.

Tudor Mihăilă, proprietar Regina Plant: „În momentul în care l-am oprit am simțit că m-am eliberat de o povară, pentru că pe perioda pandemiei chiar devenise o povară. Stăteam în continuare cu stres când primesc următorul colet, când pot să-mi refac stocurile. Consumatorii noștri erau în principiu doamne între 20 și 40 de ani, cumpărau foarte mult pentru uz intern pentru a-și întări imunitatea. Cel mai bine vândut produs era frunza de aloe vera mare.”

Antreprenorul Tudor Mihăilă are așteptări mari de la viitoarea guvernare. În afară de deschidere față de mediul de business, crede că noii miniștri
trebuie să fie atenți și la agricultură.

Tudor Mihăilă: „Haideți să încurajăm agricultorii să facă agricultură într-un mod sustenabil. Haideți să vedem cum facem cu energia pentru că în continuare stăm foarte mult pe energie de cărbuni. Cred că avem oportunitatea asta.”

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE