Compania Naţională Poşta Română a anunţat, luni, în contextul suplimentării măsurilor de limitare a răspândirii infectării cu SARS-CoV-2, că în subunităţile companiei clienţii pot intra fără să prezinte certificatul verde.

„Toţi clienţii Poştei Române, care au probleme de rezolvat la oficiile poştale, pot intra în incinta subunităţilor noastre fără a prezenta certificatul verde. Pensionarii şi părinţii pot să ridice pensiile şi alocaţiile aşa cum au făcut-o şi până acum”, a transmis luni Poşta Română.

Clienţii sunt rugaţi să poarte corect masca de protecţie, care trebuie să acopere gura şi nasul, să îşi dezinfecteze mâinile, atât la intrare, cât şi la ieşire, să respecte regula de o persoană în incinta oficiului şi să respecte distanţarea socială, de cel puţin 2 metri între persoane, atunci când aşteaptă la intrare.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

„Prin natura activităţii sale de furnizor de servicii poştale universale, Poşta Română este exceptată, în conformitate cu art.12, alin. (8) din Anexa la HG 1130/2021 de la prevederile Hotărârii pentru modificarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, au mai transmis reprezentanţii Poştei Române.