• Prețurile pentru această gamă de ketchup și sos vor fi regale.
  • Dacă la Sainsbury, o sticlă de ketchup costă 60 de penny, cel regal va avea prețul de șapte lire sterline.
  • Se spune că Majestatea Sa este un fan al sosurilor.

Se pare că regina savurează ocazional condimentele, iar acum vinde ea însăși ketchupul de roșii și sosul brun – dar acestea au un preț regal. Regina și-a lansat propria marcă de ketchup de roșii și sos brun de lux. Majestatea Sa, în vârstă de 95 de ani, a pus în vânzare pe domeniul său Sandringham din Norfolk sosul de roșii al reginei, care este „ideal pentru micul dejun sau în orice moment al zilei”.

Fiecare sticlă va costa 7 lire sterline, în comparație cu marca proprie Sainsbury, care costă doar 60 de penny. Sosul, care este aromat cu curmale, suc de mere și condimente, se prezintă într-un borcan de sticlă cu o etichetă Royal Estate.

Pe flacon se menționează: „Un adevărat favorit al familiei, plin de roșii și ușor condimentat, acest ketchup este încântător. Vibrant și fructat, acesta poate fi savurat în orice moment al zilei, fiind perfect pentru a da savoare unui fel de mâncare”.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Regina vinde și un sos brun la același preț, cu descrierea: „un sos pe bază de roșii, ambalat cu oțet și mirodenii”. Se spune că Majestatea Sa este un fan al sosurilor, dar nu folosește condimentele în mod regulat.

Fostul bucătar al reginei, Darren McGrady, a declarat în 2019 că personalul din bucătărie ar face propriile versiuni ale preparatelor preferate la pachet pentru familia regală. Cu toate acestea, nu mănâncă niciodată mâncare de tip fast-food – așa că nu veți găsi prea curând un Big Mac în mâinile regale.