• Robert Kiyosaki, un important om de afaceri și autor al cărții ,,Rich Dad Poor Dad”,a dezvăluit că intenționează să își îmbunătățească portofoliul Bitcoin.
  • Fondatorul Rich Global LLC le-a spus adepților săi că a achiziționat criptoactivul atunci când acesta se tranzacționa în jurul sumelor de 6.000 și 9.000 de dolari americani.

Robert Kiyosaki, un important om de afaceri și autor al cărții „Tată bogat, tată sărac”, a dezvăluit că intenționează să își îmbunătățească portofoliul Bitcoin. Robert Kiyosaki a devenit cunoscut internațional datorită mai multor cărți de educație financiară pe care acesta le-a scris.

El le-a spus adepților săi că a achiziționat criptoactivul atunci când acesta se tranzacționa în jurul sumelor de 6.000 și 9.000 de dolari americani.

BTC s-a prăbușit cu aproape 50% în ultimele două luni. Cu toate acestea, marii deținători ai criptomonedei cred că elementele fundamentale ale acesteia sunt suficient de puternice pentru a-și susține creșterea prețurilor pe termen lung. Kiyosaki a spus că cea mai recentă prăbușire a prețurilor este o oportunitate de cumpărare pentru deținătorii pe termen lung.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT

„Profiturile tale se obțin atunci când cumperi, nu când vinzi. Prețul BTC se prăbușește. Vesti bune. Am cumpărat Bitcoin la 6.000 și 9.000 USD. Voi cumpăra mai multe dacă și când BTC testează 20.000 USD. Vine timpul să vă îmbogățiți. Argintul este și el un chilipir, la 50% sub nivelul maxim”, a spus Robert Kiyosaki conform Finance Magnates.