• Familia Picasso clarifică faptul că nu vor vinde niciuna dintre lucrările artistului.
  • Se pare că a fost o neîntelegere, iar managerul Cyril Noterman a clarificat spunând că cele 1.000 de NFT-uri puse la vânzare îi aparțin de fapt lui Florian Picasso.
  • Lucrarea de ceramică despre care au spus că este o piesă a marelui spaniol care ar fi legată de un „activ nefungibil” vândut online. 

Familia Picasso a clarificat faptul că nu vor vinde niciuna dintre lucrările artistului. Se pare că a fost o neîntelegere, iar managerul Cyril Noterman a clarificat spunând că cele 1.000 de NFT-uri puse la vânzare îi aparțin de fapt lui Florian Picasso.

Lucrarea de ceramică despre care au spus că este o piesă a marelui spaniol care ar fi legată de un „activ nefungibil” vândut online. 

Ei și managerii lor au spus că vasul de ceramică în sine și un NFT vor fi vândute în martie la licitație.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
EU VARA NU DORM..
INTERSECȚIILE PRIND CULOARE
MERITĂ COACHELLA ORI BA?

Jean-Jacques Neuer, avocat al Administrației Picasso care gestionează lucrările deținute de cinci descendenți ai lui Picasso, inclusiv Marina, și supraveghează utilizarea numelui Picasso spune că nu a aprobat vânzarea niciunui „Picasso NFT” și că un NFT a lui Florian Picasso și colaboratorii săi a fost „propria sa creație, independentă de orice pretenție față de Pablo Picasso și operele sale”,conform AP News.

Avocații și managerii familiei susțin că zvonurile din mass-media precum că moștenitorii Picasso s-au alătura pe piața NFT-urilor sunt complet greșite.