• Spania are unul dintre cele mai solide sisteme de învățământ din Europa. Părinții au acces la o ofertă publică, dar și privată, iar școlile profesionale au prins un avânt important în ultimii ani.
  • Ungaria este una dintre țările cu cea mai rapidă creștere din Europa de Est și una dintre primele țări din Europa care a dezvoltat învățământul superior.
  • Școala în Ungaria este una dintre cele mai ieftine și de înaltă calitate din Europa, iar învățământul superior în specialitățile medicale și tehnice sunt considerate unele dintre cele mai bune din Europa.

Învățământul în Spania este obligatoriu între 6 și 16 ani. Învățământul între 0-6 ani și peste 16 ani este facultativ.

În general, există trei tipuri de școli: cele publice, finanțate în mare parte de către stat; cele private, finanțate intern; iar cele concertate, care primesc o parte din bani de la Stat și alta pe plan intern. Școlile incep anul în funcție de regiune și nu se organizează festivități sau ceremonii publice atunci când elevii se întorc la scoală.

Cum arată educația în Ungaria

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Ungaria este una dintre țările cu cea mai rapidă creștere din Europa de Est și una dintre primele țări din Europa care a dezvoltat învățământul superior.

Școala în Ungaria este una dintre cele mai ieftine și de înaltă calitate din Europa, iar învățământul superior în specialitățile medicale și tehnice sunt considerate unele dintre cele mai bune din Europa.

Citește și: