• Elevii și profesorii vor să aibă parte de resurse cât mai atractive pentru a avea parte de o educație de calitate, atât din perspectiva predării cât și a învățării.
  • Cum a arătat însă educația digitală din ultimii doi ani de zile și cum se preconizează că va arăta de acum încolo? Cei de la World Vision au vorbit despre acest lucru cu profesori și specialiști în educație.
  • Dacă înainte de pandemie profesorii vârstnici erau speriați de predarea în online, acum vor să fie ancorați în prezent și să fie în pas cu tehnologia. Au încredere că cei care vin din urmă vor ține pasul și mai bine decât au făcut-o ei.

Digitalizarea a reprezentat și reprezintă în continuare prioritatea 0 a educației. Elevii și profesorii vor să aibă parte de resurse cât mai atractive pentru a avea parte de o educație de calitate, atât din perspectiva predării cât și a învățării.

Cum a arătat însă educația digitală din ultimii doi ani de zile și cum se preconizează că va arăta de acum încolo? Cei de la World Vision au vorbit despre acest lucru cu profesori și specialiști în educație.

Semne privind schimbările din educație se resimt, spune Alin. Dacă înainte de pandemie profesorii vârstnici erau speriați de predarea în online, acum vor să fie ancorați în prezent și să fie în pas cu tehnologia. Au încredere că cei care vin din urmă vor ține pasul și mai bine decât au făcut-o ei.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Delia este profesor de matematică și prin intermediul digitalizării a reușit să transforme disciplina într-un mod cât mai plăcut de asimilare a informației.