• Ionela Neagoe: „Văd și aud copii care suferă, care au nevoie să vină la școală”.
  • Dana Voinea: „Școala noastră e pregătită, era pregătită de pe 14 septembrie”.

Vestea mult așteptată a venit. Școlile își redeschid porțile pe 8 februarie.
Școala online i-a afectat pe copii. Ana Maria Groza, președintele Asociației Elevilor din București și Ilfov, spune că școlile nu trebuiau închise
deloc, dintr-un motiv foarte clar.

„Era o decizie care nu trebuia luată în primul rând și care a afectat o groază de copii care mai departe puteau să devină viitoarea rată de abandon școlar”, a spus Ana Maria Groza, președintele Asociației Elevilor din București și Ilfov.

Copiii și-a petrecut zilele în fața unui ecran și nu au avut cu cine să socializeze

Ionela Neagoe, directorul Colegiului Național Gheorghe Lazăr, crede că acesta este un motiv care a cântărit mult în decizia ca elevii să se întoarcă înapoi în bănci.

Recomandări

CIOLACU: „RO ESTE INSTABILĂ”
INTERSTELLAR ARE SUCCES
BITCOIN INTRĂ ÎN LUX
DAC-AȘ FI PREȘEDINTE...
CE URMĂREȘTE RUSIA?
NOI AUDIERI LA TIKTOK

„Văd și aud copii care suferă de anxietate, care nu ies din casă pentru că nu au cu cine să iasă, ce să facă, care au nevoie să vină la școală, și să simtă pulsul vieții școlare”, a spus Ionela Neagoe, directorul Colegiului Național Gheorghe Lazăr.

Profesorii au dus dorul claselor pline de elevi

Dar nu numai copiii au avut de suferit, ci și profesorii, care au dus dorul să aibă o clasă plină de elevi cu mâinile pe sus, dornici să răspundă la întrebări.

Dana Voinea conduce Școala Gimnazială Sfinții Voievozi din
Capitală și spune că e nerăbdătoare să redeschidă porțile școlii.

„Mult a fost, puțin a rămas și să sperăm că o să ne și vedem. Copiii își doresc, noi ne dorim pentru că și noi vrem să fim aproape de ei, nu având un ecran în față care ne desparte. Școala este pregătită, am fost pregătiți de la momentul 14 septembrie”, a spus Dana Voinea.