Guvernul ar fi venit cu o nouă ofertă pentru profesori, valabilă doar dacă opresc greva

FOTO - MediafaxFoto
  • Executivul a transmis o nouă ofertă sindicatelor din educaţie, reiese dintr-un mesaj intern trimis de liderul FSE, Marius Nistor, pe grupurile de profesori.
  • Condiţia, adaugă el, „este de a fi mâine (duminică – n. r.) la ora 9, la Guvern pentru a anunţa încheierea conflictului” .
  • Sindicaliştii din Educaţie sunt în grevă de terei săptămâni.

Executivul a transmis o nouă ofertă sindicatelor din educaţie, reiese dintr-un mesaj intern trimis de liderul FSE, Marius Nistor, pe grupurile de profesori. Condiţia, adaugă el, „este de a fi mâine (duminică – n. r.) la ora 9, la Guvern pentru a anunţa încheierea conflictului” .

„Buna seara! Acum 5 minute ni s-a transmis din partea Guvernului ca solicitările de mai sus sunt acceptate. Adică 25% creşterea salarială, 1500 anual pentru personalul didaactic de predare şi auxiliar până în 2027, 500 anual pentru personalul nedidactic până în 2027 şi 50% prima tranşă din noua grila de la 1 ian 2024”, le-ar fi transmis liderul FSE, Marius Nistor, membrilor de sindicat.

Condiţia, adaugă el, „este de a fi mâine (duminică – n. r.) la ora 9 la Guvern pentru a anunţa încheierea conflictului” .

„Rog consultaţi colegii rapid şi ne comunicaţi in aceasta seara” , încheie Nistor.

Sindicaliştii din educaţie sunt în grevă de terei săptămâni.

Citește și

Munții ascunși ai Pământului: Unde se găsesc vârfurile care au înălțimi de 4 ori mai mari decât Everest

FOTO. Cel mai nou angajat al companiei SpaceX a lui Elon Musk are doar 14 ani. Cine este Kairan Quazi

VIDEO. Iga Swiatek câștigă finala feminină de la Roland Garros. Poloneza ajunge, astfel, la al patrulea Grand Slam din carieră