• O echipă de 12 studenți de la Universitatea Transilvania din Brașov a câștigat competiția Formula Student desfășurată în Portugalia.
  • La linia de start s-au aliniat 16 universități din 7 țări europene.
  • Tinerii au avut 5 probe de parcurs: accelerație, autocross, skid pad anduranță și eficiență.

O echipă de 12 studenți de la Universitatea Transilvania din Brașov a câștigat competiția Formula Student desfășurată în Portugalia, cu o mașină de curse. În total, pe parcursul competiției tinerii au parcurs 5 probe. În același timp, echipa a primit și premiul special „Formula Student Portugal”.

La linia de start s-au aliniat 16 universități din 7 țări europene. Tinerii au avut 5 probe de parcurs: accelerație, autocross, skid pad anduranță și eficiență. A fost prima participare la o asemenea competiție a echipei BlueStreamline a Universității Transilvania din Brașov, iar studenții au lucrat timp de 8 luni. Mai exact, au conceput de la zero mașina de curse și au pregătit-o pentru competițiile internaționale pentru că tinerii mai urmează să participe la concursuri în Spania și Croația.

Competiția din Portugalia s-a desfășurat în perioada 1-5 august, pe circuitul „Kartodromo Castelo Branco”. Pentru echipa BlueStreamline urmează încă două competiții în această vară, pe circuitele din Spania și din Croația.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Citește și: