• Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat astăzi legile Educației, în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni.
  • La ceremonie au participat membri ai guvernului, parlamentari, reprezentanți ai universităților, dar și președintele CCR, Marian Enache.
  • Pe 22 mai, proiectele legilor învățământului preuniversitar şi superior au fost adoptate de Senat, ca for legislativ decizional. 

Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat astăzi legile Educației, în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni.

„România educată, proiectul meu de suflet și o prioritate a mandatelor mele devine acum realitate prin intrarea în vigoare a noilor legi ale Educației.”, a spus Iohannis.

„În pofida crizelor extrem de complicate din ultimii ani să continuăm promovarea proiectului și să obținem, în final, susținerea politică necesară adoptării noi legislație.”, a mai spus Iohannis.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

La ceremonie au participat membri ai guvernului, parlamentari, reprezentanți ai universităților, dar și președintele CCR, Marian Enache.

Pe 22 mai, proiectele legilor învățământului preuniversitar şi superior au fost adoptate de Senat, ca for legislativ decizional. 

Reprezentații USR au protestat în fața Palatului Cotroceni împotriva promulgării noilor legi ale Educației.

Citește și