• În luna noiembrie, Dua Lipa a accesat rețelele de socializare pentru a dezminți zvonurile conform cărora s-ar afla printre cei care vor urca pe scena din Qatar.
  • 50 Cent a spus: Dacă ai vrea să faci un show unic, poate ai face cel mai mare eveniment sportiv live din lume.
  • Artistul a spus că a încercat să negocieze apariția cu tabăra lui Eminem, dar fără succes.

50 Cent spune că Eminem a refuzat o ofertă de a cânta cu el la Cupa Mondială din 2022 din Qatar, într-o colaborare pentru care organizatorii erau dispuși să plătească 9 milioane de dolari. Artistul muzical în vârstă de 47 de ani a declarat că Eminem, în vârstă de 50 de ani, a refuzat oferta.

Rapperul a spus că oficialii din Qatar sperau să îi angajeze pe cei doi după implicarea lor în spectacolul din pauza Super Bowl de anul trecut din Los Angeles, la care au mai participat Dr. Dre, Mary J. Blige, Kendrick Lamar, Snoop Dogg și Anderson Paak.

Din cauza Super Bowl, am primit o solicitare de informații despre Cupa Mondială și aveau un buget de 9 milioane de dolari, a declarat artistul rap, adăugând că ar fi luat 1 milion de dolari, iar restul de 8 milioane de dolari ar fi fost pentru Eminem.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Artistul a spus că a încercat să negocieze apariția cu tabăra lui Eminem, dar fără succes: Ei spun: Nu o va face. 50 Cent a spus: Dacă ai vrea să faci un show unic, poate ai face cel mai mare eveniment sportiv live din lume.

Competiția de fotbal desfășurată în Qatar a fost marcată de o serie de controverse, inclusiv în ceea ce privește situația drepturilor omului în această țară, discriminarea femeilor și a comunității LGBTQ, precum și moartea muncitorilor migranți care au construit stadioanele pe care s-au desfășurat competițiile.
ntre numele notabile care au fost prezente sau au cântat la această competiție se numără David Beckham, trupa Black Eyed Peas, J Balvin și artistul BTS Jung Kook.

În luna noiembrie, Dua Lipa a accesat rețelele de socializare pentru a dezminți zvonurile conform cărora s-ar afla printre cei care vor urca pe scena din Qatar.

Nu voi cânta și nici nu am fost vreodată implicată în vreo negociere pentru a cânta, a spus ea. Aștept cu nerăbdare să vizitez Qatarul atunci când acesta își va fi îndeplinit toate angajamentele privind drepturile omului pe care le-a făcut atunci când a câștigat dreptul de a găzdui Cupa Mondială.

Comitetul suprem pentru livrare și moștenire al Qatarului a declarat pentru CNN în acea lună că plănuiește să aibă un turneu incluziv și sigur, binevenit pentru toți ‘ndiferent de rasă, origine, religie, sex, orientare sau naționalitate.