• Robbie Williams este pe cale să intre în competiția băuturilor energizante cu propriul brand de produse.
  • Această afacere ar putea fi o sursă uriașă de bani pentru fostul star Take That, în vârstă de 48 de ani, care are deja o avere de aproximativ 200 de milioane de lire sterline.
  • Gama de băuturi a lui Robbie va apărea sub eticheta Rude Pump – o aluzie la albumul Rudebox din 2006 al cântărețului.

Robbie Williams este pe cale să intre în competiția băuturilor energizante cu propriul brand de produse. Iar cererile de brevet depuse luna trecută arată că Robbie – despre care se spune că obișnuia să bea 20 de cutii de Red Bull pe zi – a depus o cerere de înregistrare a unei selecții de produse de băuturi energizante proprii. Oferta sa includea un „amestec de băutură energizantă cu supliment nutritiv sub formă de pudră”, „băuturi cu electroliți în scopuri medicinale” și „băuturi minerale medicinale”.

Această afacere ar putea fi o sursă uriașă de bani pentru fostul star Take That, în vârstă de 48 de ani, care are deja o avere de aproximativ 200 de milioane de lire sterline. O sursă a declarat: Succesul lui Prime nu a trecut neobservat de alți oameni din showbiz. Băuturile sunt o afacere mare, mai ales când pot deveni virale pe internet”.

Gama de băuturi a lui Robbie va apărea sub eticheta Rude Pump – o aluzie la albumul Rudebox din 2006 al cântărețului. Cererea de brevet depusă la Oficiul pentru Proprietate Intelectuală va rămâne în vigoare timp de 10 ani dacă este aprobată. El are o acoperire similară pentru echipamentele de gimnastică și băuturile dietetice.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Robbie a vorbit deschis în trecut despre lupta sa cu drogurile și despre comportamentul compulsiv în legătură cu băuturile energizante și alimentele. Între timp, soția sa, modelul și panelista de la Loose Women, Ayda Field, a dezvăluit în noiembrie că viața sexuală a cuplului s-a epuizat din cauza cerințelor celor patru copii mici ai lor.

Printre alte vedete care și-au lansat propriile băuturi energizante se numără actorul hollywoodian Dwayne The Rock” Johnson și rapperul 50 Cent.