• Fanii tocmai au primit un prim trailer neliniștitor pentru viitorul film de comedie horror „The Menu”, cu Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes și Nicholas Hoult.
  • Pelicula vine de la regizorul Succession, Mark Mylod, este scrisă de Seth Reiss și Will Tracy și se spune că va fi lansată pe 18 noiembrie 2022.
  • Anya Taylor Joy este cunoscută mai ales pentru rolul Beth Harmon din serialul The Queen’s Gambit” din 2020 și a apărut recent în filmul The Northman” din 2022.

Searchlight Pictures a lansat primul trailer pentru „The Menu, o comedie întunecată cu garnituri de thriller și horror, care face ca Hell’s Kitchen să pară prietenos în comparație. Anya Taylor-Joy, starul din „Peaky Blinders” și „The Queen’s Gambit”, și Nicholas Hoult, din „X-Men” și „The Great”, joacă rolul unui cuplu, Margot și Tyler, care merge pe o insulă îndepărtată pentru a încerca mâncarea unui faimos bucătar excentric, interpretat de Ralph Fiennes, actor din „Harry Potter” și „James Bond”.

Dar se întâmplă o mulțime de lucruri ciudate, de la discursul ciudat pe care îl ține, devotamentul tuturor bucătarilor față de șeful lor, cineva care fuge frenetic și Chef Slowik interpretat de Fiennes care îi spune lui Margot că nu ar trebui să fie aici. Ce se întâmplă?

Dincolo de cei trei protagoniști, în film mai apar și actorii din Encanto și John Wick, John Leguizamo, Law & Order: Special Victims Unit și American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace, Judith Light, Janet McTeer din Ozark și Hong Chau din Watchmen. Regizorul lui Anchorman și Don’t Look Up, Adam McKay, este producător.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Anya Taylor-Joy a apărut recent în filmul „The Northman”, regizat de Robert Eggers, care a lucrat anterior cu ea în „The Witch”. Recent, ea a dezvăluit că acesta i-a refuzat de fapt un rol în celălalt film al său, „The Lighthouse”.

Ea a explicat: „M-a sunat prima dată și mi-a spus: Hei, fac The Lighthouse și nu există niciun rol pentru tine. Este o sirenă…”. Am spus: „Pot fi sirena!”.

„El a spus: Chiar nu ar trebui să fii această sirenă anume, Anya”. Eu am spus: Pot fi pescărușul, pot fi doar în fundal”. „The Menu” va fi lansat în cinematografe pe 18 decembrie.