• Sam Taylor-Johnson, regizorul filmului Fifty Shades Of Grey”, regizează filmul biografic intitulat Back To Black.
  • Filmul vine la mai bine de zece ani de la moartea lui Winehouse, unul dintre talentele definitorii ale generației sale.
  • Era cunoscută pentru vocea sa plină de suflet și pentru cântecele sale, printre care „Love Is A Losing Game” și „Tears Dry On Their Own”.

A fost publicată o imagine cu actrița Marisa Abela în rolul lui Amy Winehouse într-un viitor film despre cântăreață. Abela, care a jucat în serialul Industry de pe BBC Two și în drama COBRA de pe Sky One, urmează să înceapă săptămâna viitoare filmările la filmul biografic, intitulat Back To Black, care poartă numele celebrului album și cântec al artistei.

În prima imagine publicată de Studio Canal UK, Abela este văzută cu părul negru, machiaj și cercei de aur caracteristice regretatei cântărețe. „Cu camerele de filmat pornind de săptămâna viitoare, suntem încântați să lansăm această primă imagine a vedetei în ascensiune Marisa Abela în rolul lui Amy”, a adăugat Studio Canal.

Anul trecut a fost anunțat că regizorul filmului „Fifty Shades Of Grey, Sam Taylor-Johnson, va regiza filmul biografic, în care compania de producție a spus că este vorba despre „viața și muzica legendarei artiste”. Când Abela a fost numită în rol, vineri, ea a împărtășit o fotografie cu ea lângă o pictură murală a lui Winehouse și a scris pe Instagram: „Te iubesc, Amy”.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

În timp ce făcea referire la discursul lui Winehouse de la premiile Grammy din 2008, Abela a mai scris: „Și pentru Londra. Asta este pentru Londra. Pentru că Camden Town nu va arde”. La Premiile Grammy 2008 din acel an, Winehouse a câștigat discul anului, cântecul anului și cea mai bună interpretare vocală pop feminină, toate pentru Rehab, alături de cel mai bun artist nou și cel mai bun album vocal pop pentru Back To Black.

Winehouse, unul dintre talentele definitorii ale generației sale, a murit la vârsta de 27 de ani, în urma unei intoxicații cu alcool, în locuința sa din Camden, în nordul Londrei, la 23 iulie 2011.

Era cunoscută pentru vocea sa plină de suflet și pentru cântecele sale, printre care „Love Is A Losing Game” și „Tears Dry On Their Own”, precum și pentru colaborarea cu Mark Ronson pentru un cover al piesei „Valerie”.