• Pe litoral poți merge în Mamaia la Nostalgia sau în Vama Veche la concert de rock.
  • La Timișoara ai festivalul Codru care are 3 zile de concerte live pe 5 scene și stiluri diferite.
  • În București, Calea Victoriei se transformă în ring de dans cu inspirații tango, de salsa și grecești.

Începe weekendul și este ultimul din această vară, iar dacă vrei să închei corect această săptămână trebuie să ieși și să te relaxezi la cele mai așteptate evenimente , atât din capitală cât și din restul României.

Dacă îți petreci weekendul la mare, Nostalgia e pe litoral, în Mamaia, mai exact la Nueva Cucaracha, unde astăzi și maine poți merge la discoteca anilor ’90’, direct pe nisip și te mai poți bucura de un muzeu retro and future, dar trebuie să ai peste 18 ani.

Daca ești iubitor de rock, tot la mare azi și maine ai concerte în Vama Veche cu Vița de Vie, Cargo, Altar și Bucium. La munte e deja în desfășurare festivalul Focus in the Park, în Sibiu, în parcul Sub Arini, acolo vor presta Alternosfera, Subcarpați, The Mono Jacks, Zdop și Zdup și mulți alții.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
TAYLOR ÎȘI SCHIMBĂ GARDEROBA
MIT: AI GRIJĂ LA MINCIUNILE A.I.!
CRIPTOMONEDELE SUNT ARMA LUI TRUMP
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
GRETA THUNBERG A FOST ARESTATĂ

Festivalul se mândrește în 2023 cu cel mai puternic line-up de până acum, oferind cinci scene pe care artiștii vor susține concerte de neuitat.

Ce alte evenimente mai sunt

Apoi la Tmișoara, Capitala Europeană a Culturii, weekendul asta se desfășoară festivalul CODRU. Un punte între artă și natură, unde ai evenimente pe parcursul a 3 zile pline de concerte live, pe 5 scene amenajate, iar pe scenă vor urca Alternosfera, Surorile Osoianu și Lupii lui Calancea, Paraziții, și mulți alții.

În București, Calea Victoriei se transformă în acest weekend în ring de dans. Te poți distra alături de peste 200 de dansatori profesioniști pe ritmuri de Tango, Salsa, dansuri grecești, populare românești și multe altele. În Grădina Botanică Dimitrie Brândză avem evenimentul „Festivalul Strada Armenească” cu Mădălina Pavăl, Via Dacă, Bogdan Simion și mulți alții.

Iar în aeroportul Băneasa ai un spectacol aviatic Air Show. Ediția din acest an va aduce în fața bucureștenilor peste 100 de aeronave civile și militare, în evoluții aeriene și expuse la sol, dar și peste 150 de piloți și parașutiști de elită și mai sunt evenimente, doar trebuie să ieși din casă.

Citește și: