• La Observatorul Astronomic poți explora sistemul solar planetele, stelele și galaxiile.
  • La Sala Palatului din București, Mall4art prezintă o producție Disney 100% original.
  • MBAKids Academy organizează tabara de dezvoltare personală pentru copii între 6-24 de ani.
  • Ana Maria Ambrosă: Duceți copiii în vizită la bunici, pentru o conectare emoțională

A început vacanța dintre module și este un moment perfect să petreci timp de calitate alături de copilul tău, fie că este vorba despre o plimbare în parc, la teatru, la cinema sau de ce nu, activități de acasă.

Pentru ceva inedit, ai posibilitatea de a călători în spațiu și în timp la observator astronomic fie în București, Iași, Bacău sau Constanța. Acolo poți explora sistemul solar, planetele, stelele și galaxiile.

Acolo curiozitatea, imaginația și setea de cunoaștere sunt răsplătite cu o imagine panoramică a locului nostru în Univers. Apoi joi, la Sala Palatului din București, „People Entertainment Group” și „Mall4art” prezintă o producție Disney. Un show multimedia, parte dintr-un turneu mondial.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

MBAKids Academy organizează o tabără de dezvoltare personală pentru copii

Cele mai premiate și iubite piese din filme de Oscar, se vor auzi live de la Alina Eremia, Ana Cebotari, Alina Sorescu și mulți alții. Dacă vrei să învestești în copilul tău pentru a face față provocărilor unei lumi în continuă dezvoltare, „MBAKids Academy” organizează tabara de dezvoltare personală și leadership pentru copii.

Și nu în ultimul rând sportul și joaca sunt părți importante în dezvoltarea armonioasă a copilului. Alegerea unor activități educative, dar în același timp distractive, sunt valori importante și pot fi transmise mult mai ușor prin joacă. Mergi în parc la o joacă cu frunze, experimentați lecţii de gătit cu mere sau dovleci pentru a face plăcinte, iar psihologul Ana Maria Ambrosă, recomandă să duceți copiii în vizită la bunici pentru că este o conectare foarte importantă, din punct de vedere emoțional.

Citește și: