• Meta, în colaborare cu Ray-Ban, a prezentat o pereche de ochelari inteligenți, iar editorii de la The Verge i-au testat.
  • Ochelarii vin în 150 de variante de stil și cu două stiluri de rame, șapte culori și mai multe opțiuni de lentile, inclusiv culoare, dioptrii și tranziții.
  • Ochelarii Meta se concentrează pe elementele esențiale, cum ar fi ascultarea muzicii prin Bluetooth, asistența vocală AI, capturarea fotografiilor și videoclipurilor fără mâini și multe altele.

Meta, în colaborare cu Ray-Ban, a prezentat o pereche de ochelari inteligenți, iar editorii de la The Verge i-au testat. Arată bine, pot transmite live și sunt, practic, o alternativă excelentă pentru a-ți lipi un GoPro pe cap. 

Ochelarii vin în 150 de variante de stil și cu două stiluri de rame, șapte culori și mai multe opțiuni de lentile, inclusiv culoare, dioptrii și tranziții. Camera a fost actualizată de la 5 la 12 megapixeli, iar cum există cinci microfoane în loc de unul.

Totuși, înregistrarea video cu ochelarii Meta Ray-Ban nu este perfectă. Camera de 12 MP nu gestionează gama dinamică la fel de perfect ca un smartphone sau o cameră de acțiune, cerul tinde să fie prea luminos, iar stabilizarea video agresivă înseamnă că există o destablizare a camerei video.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

În schimb, ochelarii Meta se concentrează pe elementele esențiale, cum ar fi ascultarea muzicii prin Bluetooth, asistența vocală AI, capturarea fotografiilor și videoclipurilor fără mâini și multe altele; caracteristici care ar trebui să atragă un public mai popular, de preferință oameni care s-au obișnuit deja să plătească 200 USD și mai mult pentru rețete și nuanțe.

Citește și: