• Primul loc e rezervat Prim-Ministrului Marcel Ciolacu.
  • În septembrie, Ciolacu are 37.991 de menţiuni în presa scrisă şi online.
  • Locul 8 în topul vizibilităţii revine ministrului Agriculturii, Florin Ionuţ Barbu.

Marcel Boloş, Sorin Grindeanu şi Alexandru Rafila sunt top miniștrii în luna septembrie. Angel Tîlvăr și Ligia Deca urcă de pe locurile 14 și 15 pe locul 5 și 6. Asta arată Barometrul vizibilității miniștrilor realizat de news.ro și de Agenția de monitorizare Klarmedia.

Topul e realizat în fucție de numărul de apariții în presa scrisă și online. Primul loc e rezervat, desigur, Prim-Ministrului Marcel Ciolacu care are, în septembrie, 37.991 de menţiuni în presa scrisă şi online.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, urcă de pe locul 5, în august, pe locul al treilea, datorită declaraţiilor potrivit cărora în sezonul estival 2024 ar urma ca, venind dinspre Piteşti de pe A1, să se poată merge până la Constanţa pe autostradă, fără să se mai intre prin Bucureşti şi a celor referitoare la salvarea Tarom, la atingerea bornei de 1.000 de kilometri de autostradă şi la şuruburile slăbite ale podului de la Brăila. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, pe locul 3 în august, coboară o poziţie, pe locul 4.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Locul 8 în topul vizibilităţii revine ministrului Agriculturii, Florin Ionuţ Barbu, în urcare cu două locuri faţă de luna august, în contextul discuţiilor despre restricţiile impuse cerealelor ucrainene, dar şi al anunţului privind mai multe măsuri de sprijin pentru agricultori.

În luna septembrie, cinci membri ai Cabinetului Ciolacu – ministrul Muncii Simona Bucura Oprescu (coboară de pe locul 8 pe locul 16), ministrul Familiei, Natalia Intotero, ministrul Economiei – Ştefan Radu Oprea, ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, şi viceprim-ministrul Marian Neacşu – se află în categoria celor cu sub 1.000 de menţiuni.

Citește și: