• Un accident a avut loc pe platoul de filmare al filmului ,,Gladiatorul” .
  • Mai mulți membri ai echipei de producție au fost răniți, dar viața lor nu este în pericol.
  • Lansarea filmului este programată pentru noiembrie 2024.

Un accident a avut loc pe platoul de filmare al filmului ,,Gladiatorul” , continuarea peliculei premiate cu Oscar pentru cel mai bun film din 2000, scrie BBC.

În timpul filmărilor unei secvențe de cascadorie planificate, mai mulți membri ai echipei de producție au suferit răni, însă viața lor nu este în pericol.

,,În timp ce filmau o secvenţă de cascadorie planificată pe platoul de filmare a continuării filmului Gladiatorul a avut loc un accident în timpul căruia mai mulţi membri ai echipei au suferit răni care nu le pun viaţa în pericol.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Echipele de siguranţă şi serviciile medicale complete de la faţa locului au putut acţiona rapid, astfel încât cei care au fost afectaţi să primească imediat îngrijirile necesare. Cu toţii sunt în stare stabilă şi continuă să primească tratament” , a declarat un purtător de cuvânt al companiei Paramount.

Echipele de siguranță și personalul medical de pe platou au intervenit rapid pentru a oferi îngrijiri imediate celor afectați. Potrivit declarației, toți se află într-o stare stabilă și continuă să primească tratament. Variety, site-ul care a relatat incidentul, a precizat că șase persoane au primit tratament pentru arsuri în urma accidentului produs pe platoul de filmare din Maroc.

Accident pe platoul de filmare al producției ,,Gladiatorul”

,,Bunăstarea distribuției și a echipei este de cea mai mare importanță pentru noi, și avem proceduri stricte de sănătate și siguranță în toate producțiile noastre. Vom continua să monitorizăm situația și să luăm toate măsurile de precauție necesare pe măsură ce reluăm producția” , a adăugat reprezentantul Paramount.

Continuarea filmului ,,Gladiatorul” este regizată de Ridley Scott, care a condus și primul film. 

Russell Crowe a interpretat rolul principal în pelicula originală și a primit un premiu Oscar pentru cel mai bun actor. În continuare, vor apărea și Connie Nielsen și Derek Jacobi, care au jucat în primul film ,,Gladiatorul” . Alături de ei, vor fi prezenți Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington și Joseph Quinn, noul debutant în ,,Stranger Things 4”.

Lansarea filmului este programată pentru noiembrie 2024.