• Cel de-al doilea episod al trilogiei Spider-Verse a lui Miles Morales a ajuns în cinematografe săptămâna aceasta.
  • Speculațiile continuă cu privire la posibilitatea ca fanii să primească o versiune live-action a personajului.
  • Primul film a fost o provocare astronomică, iar echipa a lucrat la el până în ultima secundă”, a declarat Kristine Belson, președintele Sony Pictures Animation.

Cel de-al doilea episod al trilogiei Spider-Verse a lui Miles Morales a ajuns în cinematografe săptămâna aceasta, în timp ce continuă speculațiile cu privire la posibilitatea ca fanii să primească o versiune live-action a personajului, scrie Sky News.

Vorbind pentru podcastul Backstage de la Sky, Shameik Moore, vocea personajului animat Spider-Man, a declarat că este optimist” în legătură cu această perspectivă. Sunt Miles Morales, sunt Spider-Man și cred că acest lucru este valabil și pentru acțiunea live”, a spus el.

Producătorul Spider-Man, Amy Pascal, a părut să confirme o serie de proiecte viitoare pentru supererou într-un interviu acordat publicației Variety. Ea a sugerat că se lucrează la un film live-action cu Miles Morales, precum și la un film cu Spider-Woman și la o a patra intrare în seria Marvel Cinematic Universe cu Tom Holland în rolul principal.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Holland i-a urmat lui Tobey Maguire și Andrew Garfield în interpretarea lui Peter Parker, dar Morales – care a debutat în benzile desenate Marvel ca primul Spider-Man de culoare în 2011 – nu a apărut încă într-un film live-action.

Cred că acesta este un Spider-Man ca niciun altul, așa că sunt foarte onorată să fac parte din asta”, a spus Hailee Steinfeld, care dă voce personajului animat Spider-Woman, Gwen Stacy. Spider-Man: Across The Spider-Verse urmează filmului Into The Spider-Verse din 2018, care s-a axat pe Morales, un supererou jumătate negru, jumătate portorican din Brooklyn.

Introdus pentru prima dată în benzile desenate de Brian Michael Bendis și Sara Pichelli în 2011, filmul a avut încasări de peste 300 de milioane de lire sterline la nivel mondial și a câștigat un premiu Oscar pentru cel mai bun film de animație. Primul film a fost o provocare astronomică, iar echipa a lucrat la el până în ultima secundă”, a declarat Kristine Belson, președintele Sony Pictures Animation.

Citește și