• Un publicist al lui Harington a declarat că cuplul este încântat” să întâmpine o fiică, dar nu a dat detalii despre nume.
  • Harington a dezvăluit că al doilea copil al lor era pe drum în timpul unei apariții la emisiunea americană Jimmy Kimmel.
  • Actorii s-au căsătorit în 2018 la castelul strămoșesc al lui Leslie și au deja un băiat de doi ani.

Starurile din Game Of Thrones, Kit Harington și Rose Leslie, au un al doilea copil împreună. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului – unde personajele lor Jon Snow și Ygritte au avut o poveste de dragoste pe ecran, relatează Sky News.

Un publicist al lui Harington a declarat că cuplul este încântat” să întâmpine o fiică, dar nu a dat detalii despre nume. Actorii s-au căsătorit în 2018 la castelul strămoșesc al lui Leslie și au deja un băiat de doi ani.

Vorbind înainte de a se căsători, Harington a spus: Dacă ești deja atras de cineva, iar apoi acesta îți joacă rolul interesului tău amoros în serial, devine foarte ușor să te îndrăgostești.”

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

În vârstă de 36 de ani, actorul a dezvăluit că al doilea copil al lor era pe drum în timpul unei apariții la emisiunea americană Jimmy Kimmel, la începutul acestui an. El a spus că fiul său era pe cale să aibă parte de șocul vieții sale” de a avea un frate sau o soră – și a mai spus că era îngrozit”.

Știi că la primul copil parcă mergi pe nori și dansezi prin câmpuri de margarete timp de nouă luni”, a spus vedeta. Dar de data aceasta, verificarea realității vine mult mai repede, devii practic foarte repede.” Harington a fost, de asemenea, foarte tăcut în legătură cu faptul dacă un spin-off Jon Snow este în lucru. Personajul său melancolic a fost unul dintre favoriții fanilor Game Of Thrones.

Nu pot să spun nimic despre asta”, i-a spus el lui Kimmel. Actorul a glumit: Am în minte câte fotografii mi se cer într-o zi, iar când numărul acestora va scădea sub un anumit nivel, cred că voi face un spin-off.”

Citește și