Actorii din Game Of Thrones, Kit Harington și Rose Leslie, au devenit părinți pentru a doua oară

Starurile din Game Of Thrones, Kit Harington și Rose Leslie, au un al doilea copil împreună. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului – unde personajele lor Jon Snow și Ygritte au avut o poveste de dragoste pe ecran, relatează Sky News.

Un publicist al lui Harington a declarat că cuplul este încântat” să întâmpine o fiică, dar nu a dat detalii despre nume. Actorii s-au căsătorit în 2018 la castelul strămoșesc al lui Leslie și au deja un băiat de doi ani.

Vorbind înainte de a se căsători, Harington a spus: Dacă ești deja atras de cineva, iar apoi acesta îți joacă rolul interesului tău amoros în serial, devine foarte ușor să te îndrăgostești.”

În vârstă de 36 de ani, actorul a dezvăluit că al doilea copil al lor era pe drum în timpul unei apariții la emisiunea americană Jimmy Kimmel, la începutul acestui an. El a spus că fiul său era pe cale să aibă parte de șocul vieții sale” de a avea un frate sau o soră – și a mai spus că era îngrozit”.

Știi că la primul copil parcă mergi pe nori și dansezi prin câmpuri de margarete timp de nouă luni”, a spus vedeta. Dar de data aceasta, verificarea realității vine mult mai repede, devii practic foarte repede.” Harington a fost, de asemenea, foarte tăcut în legătură cu faptul dacă un spin-off Jon Snow este în lucru. Personajul său melancolic a fost unul dintre favoriții fanilor Game Of Thrones.

Nu pot să spun nimic despre asta”, i-a spus el lui Kimmel. Actorul a glumit: Am în minte câte fotografii mi se cer într-o zi, iar când numărul acestora va scădea sub un anumit nivel, cred că voi face un spin-off.”

Citește și

Exit mobile version