• Elizabeth Debicki descrie filmările la scenele de după moartea Dianei „complet insuportabile”.
  • Mai multe scene au fost modificate în urma lansării biografiei Prințului Harry, „Spare”.
  • Dominic West: Sunt multe scene în care Charles încearcă să se împace cu moartea Dianei.

Actorii din The Crown care îi joacă pe Charles, prinț la acea vreme, și pe prințesa Diana, dezvăluie dificultățile pe care le-au avut la filmările sezonului 6, ultimul din iubita serie Netflix.

Ce spune actrița care o joacă pe Prințesa Diana?

Elizabeth Debicki mărturisește că filmarile la scenele de după moartea Dianei au fost „complet insuportabile”, scrie NDTV. Recrearea unora dintre cele mai tulburătoare scene din istoria modernă a familiei regale a fost „grea, foarte maniacă și incredibil de invazivă”, spune ea. „Nimeni nu ar trebui să fie nevoit să experimenteze vreodată cum se simte când încerci să filmezi în timpul zilei în Paris, încercând să te deplasezi dintr-un loc în altul și să ai acest roi de oameni în jurul tău. Te simți prins în capcană. Este o experiență cu adevărat neplacută”.

Experiența lui Dominic West

Dominic West a dezvăluit că a fost surprins că mai multe secvențe au fost modificate din cauza apariției cărții „Spare”, biografia prințului Harry. Actorul spune că „au fost câteva scene foarte grele și multe lacrimi pentru Charles. Sunt multe scene în care Charles încearcă să se împace cu moartea Dianei și să le dea vestea fiilor săi.” În noul sezon, care apare pe 16 noiembrie, actualul monarh britanic este în cea mai proastă perioadă din viața sa.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL