• Ultimul sezon „The Crown” va apărea pe platforma Netflix în data de 16 noiembrie.
  • Peter Morgan neagă zvonurile conform cărora prințesa Diana va apărea ca o fantomă.
  • Tabloidele spun că accidentul prințesei Diana va fi exclus din sezonul 6.

Ultimul sezon al serialului Netflix „The Crown” va ajunge pe platformă în data de 16 noiembrie. Desigur, Peter Morgan a fost asaltat de către jurnaliști, ziarele tabloide și de către fani cu întrebări despre cum va fi tratată moartea prinţesei.

Acesta este cel mai delicat subiect din tot serialul – asta pentru că tragedia în sine a zguduit toată țara și mai ales să nu uităm de toate teoriile apărute ulterior. Peter Morgan recunoaște că subiectul i-a dat de gândit foarte mult, a luat în considerare chiar să omită episodul. Este greu spre imposibil să realizezi un serial oarecum istoric în care să nu vorbești despre un astfel de eveniment.

Oamenii din spatele serialului premiat cu Emmy au precizat că este, de asemenea, o operă de ficțiune. Tabloidele spun că prințesa de Wales apare ca o „fantomă” în jurul prinţului Charles şi regini Elisabeta. Puțin Hamlet, dar Morgan a negat toate aceste zvonuri. People spune că momentul impactului va fi exclus din sezonul 6 al serialului The Crown, știre susținută indirect și de către

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA
PILE ȘI ȘTAMPILE

Peter Morgan, care a declarat că nu s-a gândit să arate accidentul, dar a lăsat loc de interpretări spunând că „ea este cea care trăiește în mintea celor pe care i-a lăsat în urmă.”

Citește și: