• Luni, Oliver postase pe Instagram o fotografie a unei plaje la apus de soare, urându-le urmăritorilor un an nou fericit de undeva din paradis”.
  • Avionul monomotor tocmai decolase din Becquia, care este populară printre turiști, îndreptându-se spre St Lucia.
  • Oliver, în vârstă de 51 de ani, al cărui nume real era Christian Klepser, a avut zeci de roluri în filme și la televiziune.

Actorul Christian Oliver și cele două fiice ale sale au murit într-un accident de avion în estul Caraibelor. Aeronava s-a prăbușit joi după-amiază la vest de Petit Nevis, o mică insulă privată situată în apropiere de Bequia, care face parte din Saint Vincent și Grenadine, potrivit poliției din această țară din Caraibe, scrie Sky News.

Avionul monomotor tocmai decolase din Becquia, care este populară printre turiști, îndreptându-se spre St Lucia, la aproximativ 104 km distanță, a precizat poliția într-un comunicat. Ofițerii au numit fiicele ca fiind Madita Klepser, în vârstă de 10 ani, și Annik Klepser, care avea 12 ani.

Nu a fost imediat clar ce a cauzat accidentul, potrivit poliției. Pescarii și scafandrii din zonă au mers la locul accidentului pentru a ajuta Garda de Coastă din Saint Vincent și Grenadine în căutări.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Poliția a declarat: Actele altruiste și curajoase ale pescarilor și scafandrilor sunt foarte apreciate”. Oliver, în vârstă de 51 de ani, al cărui nume real era Christian Klepser, a avut zeci de roluri în filme și la televiziune, inclusiv în filmul Speed Racer” din 2008 și The Good German”, un film din 2006 despre cel de-al Doilea Război Mondial, în care au jucat și George Clooney și Cate Blanchett.

A apărut în sezonul doi al serialului din anii 1990 Saved by the Bell: The New Class”, interpretând rolul unui student elvețian transferat pe nume Brian Keller. Originar din Frankfurt, a jucat rolul unui detectiv în Alarm für Cobra 11″, o dramă polițistă de lungă durată de la televiziunea germană la începutul anilor 2000.

Luni, Oliver postase pe Instagram o fotografie a unei plaje la apus de soare, urându-le urmăritorilor un an nou fericit de undeva din paradis”.

Citește și