• Principala replică de agățat: „I have this company and I’m looking for someone to fill this position.
  • Samuela John, utilizator abordat în scopuri de dating: „LinkedIn e, discret, o aplicație bună de întâlniri”.
  • LinkedIn: „Suntem o platformă profesională, nu un site de întâlniri”.
  • În „epoca remote work”, utilizarea LinkedIn pentru a găsi un partener a devenit mai populară.
  • Studiu pe 1.000 utilizatori de sex feminin: 91% au primit mesaje romantice/inadecvate pe platformă.

LinkedIn, cea mai mare rețea profesională online din lume. O folosești pentru a-ți găsi un job, pentru conexiuni, consolidarea relațiilor profesionale sau pentru a învăța abilitățile de care ai nevoie pentru a reuși în carieră. Dar te-ai gândit vreodată cum ar fi să o folosești în scopuri de dating?

Cum a fost folosit LinkedIn pentru viața personală și nu în scopuri profesionale?

Samuela John vine cu propria poveste. Nu și-a propus niciodată să folosească LinkedIn pentru întâlniri. În schimb, așa-ziși pretendenți au abordat-o. Și a pățit-o cu trei bărbați, scrie Business Insider.

Principala replică de agățat folosită? – „Am compania asta și sunt în căutarea cuiva pentru a ocupa poziția asta”. Credibil, nu?

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI

Doi dintre ei nu au reușit să îi capteze atenția, însă… a simțit chimie cu un tip din industria petrolieră și a decis să vadă cum vor avansa lucrurile. Din conversație în conversație, cei doi au petrecut o lună și jumătate flirtând prin apeluri telefonice și mesaje. În acea fază a relației, tânăra a spus într-o postare pe TikTok că LinkedIn este, în mod discret, o aplicație bună de întâlniri.

Femeia povestește că flirtul ei cu tipul din industria petrolieră a încetat înainte ca ei să se întâlnească, dar totuși a rămas deschisă să-și găsească pe cineva pe platformă.

LinkedIn nu este pentru dating

Este greu de estimat câți dintre cei 1 miliard de membri folosesc aplicația pentru a-și găsi dragostea. Compania nu colectează și nu publică date în acest sens, iar politicile sale interzic clar utilizarea aplicației pentru avansuri.

„LinkedIn este o platformă profesională, nu un site de întâlniri”. Dar o mulțime de postări și articole sugerează că mulți utilizatori LinkedIn au folosit aplicația pentru dragoste. Și pe măsură ce utilizarea LinkedIn a crescut în „epoca remote work”, folosirea platformei pentru a găsi un partener a devenit mai populară.

Totuși, apare întrebarea: Este o idee bună să amesteci munca și dragostea?

Citește și