• Sands a dispărut pe 13 ianuarie în zona Baldy Bowl din Munții San Gabriel.
  • Departamentul șerifului din comitatul San Bernardino a declarat că rămășițele găsite în zona Muntelui Baldy au fost identificate ca fiind ale actorului dispărut.
  • Sands, în vârstă de 65 de ani, era cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmul premiat cu Oscar A Room With A View” și din serialele TV 24″ și Smallville”.

Rămășițele umane găsite în munții din California au fost confirmate ca fiind cele ale actorului britanic Julian Sands, care a dispărut în ianuarie în timpul unei drumeții. Excursioniștii au găsit rămășițele sâmbătă, a anunțat poliția, iar acestea au fost acum identificate oficial, scrie BBC.

Sands, în vârstă de 65 de ani, era cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmul premiat cu Oscar A Room With A View” și din serialele TV 24″ și Smallville”.

Printre celelalte filme pe care le-a mai avut în palmares se numără The Girl with the Dragon Tattoo din 2011, în care a jucat alături de Daniel Craig. Sands a dispărut pe 13 ianuarie, în timpul vremii nefavorabile, în zona Baldy Bowl din Munții San Gabriel.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI

Căutările aeriene și terestre au fost îngreunate deoarece California a fost lovită de furtuni, precum și de condiții de gheață și de avalanșe. Departamentul șerifului din comitatul San Bernardino a declarat că rămășițele găsite în zona Muntelui Baldy în weekend au fost identificate cu certitudine ca fiind ale actorului dispărut.

Modul în care s-a produs moartea este încă în curs de investigare, în așteptarea rezultatelor unor teste suplimentare. Dorim să ne exprimăm recunoștința față de toți voluntarii care au lucrat neobosit pentru a încerca să îl localizeze pe domnul Sands”, au precizat într-un comunicat.

Săptămâna trecută, familia actorului a mulțumit autorităților californiene pentru eforturile depuse în încercarea de a-l localiza pe acesta.

Suntem profund recunoscători echipelor de căutare și coordonatorilor care au lucrat neobosit pentru a-l găsi pe Julian”, au declarat ei. Continuăm să îl păstrăm pe Julian în inimile noastre cu amintiri luminoase despre el ca tată minunat, soț, explorator, iubitor al lumii naturale și al artelor și ca interpret original și colaborator.”

La sfârșitul lunii ianuarie, fratele Nick Sands, care locuiește în North Yorkshire, unde el, Julian și ceilalți trei frați ai lor au crescut, a declarat că și-a luat deja rămas bun”.

Citește și: