• În vârstă de 61 de ani a suferit anevrismul sâmbătă, în jurul orei 2 dimineața.
  • El se afla în locuința sa din Los Angeles, a declarat managerul său Charles Lago.
  • Actorul se află la terapie intensivă în spital.

Actorul Tom Sizemore se află în stare critică după ce a suferit un anevrism cerebral. În vârstă de 61 de ani a suferit anevrismul sâmbătă, în jurul orei 2 dimineața, în timp ce se afla în locuința sa din Los Angeles, a declarat managerul său Charles Lago. Actorul se află la terapie intensivă în spital, iar Lago a descris situația ca fiind de așteptat și de văzut”.

Sizemore este cunoscut mai ales pentru rolurile sale de sergent alături de Tom Hanks în filmul epic al celui de-al Doilea Război Mondial din 1998, Saving Private Ryan”, și de comandant al unui batalion de ranger din armată în filmul din 2001, Black Hawk Down”.

A apărut, de asemenea, în drama polițistă Heat din 1995 și a fost nominalizat la premiul Globul de Aur în 2000 pentru cel mai bun actor într-o miniserie sau film realizat pentru televiziune pentru rolul său din Witness Protection.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Sizemore s-a luptat cu dependența de droguri în timpul carierei sale de actor, fiind arestat de mai multe ori pentru conducere sub influența alcoolului și posesie de droguri.

În 2003, el a fost condamnat pentru violență domestică împotriva iubitei sale Heidi Fleiss, iar trei ani mai târziu a pledat că nu contestă faptul că a folosit metamfetamină în fața unui motel. El a fost arestat în 2009 și în 2011 pentru suspiciune de agresiune asupra unei foste soții.