Actorul Tom Sizemore se află în stare critică după ce a suferit un anevrism cerebral

sizemore

Actorul Tom Sizemore se află în stare critică după ce a suferit un anevrism cerebral. În vârstă de 61 de ani a suferit anevrismul sâmbătă, în jurul orei 2 dimineața, în timp ce se afla în locuința sa din Los Angeles, a declarat managerul său Charles Lago. Actorul se află la terapie intensivă în spital, iar Lago a descris situația ca fiind de așteptat și de văzut”.

Sizemore este cunoscut mai ales pentru rolurile sale de sergent alături de Tom Hanks în filmul epic al celui de-al Doilea Război Mondial din 1998, Saving Private Ryan”, și de comandant al unui batalion de ranger din armată în filmul din 2001, Black Hawk Down”.

A apărut, de asemenea, în drama polițistă Heat din 1995 și a fost nominalizat la premiul Globul de Aur în 2000 pentru cel mai bun actor într-o miniserie sau film realizat pentru televiziune pentru rolul său din Witness Protection.

Sizemore s-a luptat cu dependența de droguri în timpul carierei sale de actor, fiind arestat de mai multe ori pentru conducere sub influența alcoolului și posesie de droguri.

În 2003, el a fost condamnat pentru violență domestică împotriva iubitei sale Heidi Fleiss, iar trei ani mai târziu a pledat că nu contestă faptul că a folosit metamfetamină în fața unui motel. El a fost arestat în 2009 și în 2011 pentru suspiciune de agresiune asupra unei foste soții.

Exit mobile version