• Șeful pompierilor a confirmat că accidentul a implicat o singură mașină și motocicleta actorului.
  • Actorul s-a născut în Connecticut în 1951.
  • Williams a câștigat o a doua nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o dramă cinematografică pentru rolul său din filmul din 1981 Prince of the City.

Actorul Treat Williams, starul filmului Hair și al serialului de televiziune Everwood, a murit la vârsta de 71 de ani, în urma unui accident de motocicletă, scrie Sky News.

Agentul lui Williams a declarat pentru publicația americană People că a murit luni după-amiază, când o mașină l-a întrerupt în timp ce făcea un viraj pe motocicleta lui în Vermont. „Sunt devastat. Era cel mai drăguț tip. Era atât de talentat”, a spus agentul Barry McPherson.

Șeful pompierilor a confirmat că accidentul a implicat o singură mașină și motocicleta actorului. Williams a fost transportat cu avionul la spitalul din New York. Actorul s-a născut în Connecticut în 1951.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Și-a făcut debutul în actorie în thriller-ul Deadly Hero, dar filmul Hair din 1979, bazat pe muzicalul de pe Broadway, i-a adus rolul principal. Williams a câștigat o a doua nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o dramă cinematografică pentru rolul său din filmul din 1981 Prince of the City.

De asemenea, a primit o nominalizare la Emmy pentru cel mai bun actor în 1996 pentru filmul The Late Shift și o a treia nominalizare la Globul de Aur pentru interpretarea sa în rolul lui Stanley Kowalski în adaptarea cinematografică din 1984 a filmului A Streetcar Named Desire. Două decenii mai târziu, el a preluat rolul principal. al doctorului Andy Brown în emisiunea de televiziune Everwood.

Citește și: