• Șeful pompierilor a confirmat că accidentul a implicat o singură mașină și motocicleta actorului.
  • Actorul s-a născut în Connecticut în 1951.
  • Williams a câștigat o a doua nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o dramă cinematografică pentru rolul său din filmul din 1981 Prince of the City.

Actorul Treat Williams, starul filmului Hair și al serialului de televiziune Everwood, a murit la vârsta de 71 de ani, în urma unui accident de motocicletă, scrie Sky News.

Agentul lui Williams a declarat pentru publicația americană People că a murit luni după-amiază, când o mașină l-a întrerupt în timp ce făcea un viraj pe motocicleta lui în Vermont. „Sunt devastat. Era cel mai drăguț tip. Era atât de talentat”, a spus agentul Barry McPherson.

Șeful pompierilor a confirmat că accidentul a implicat o singură mașină și motocicleta actorului. Williams a fost transportat cu avionul la spitalul din New York. Actorul s-a născut în Connecticut în 1951.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Și-a făcut debutul în actorie în thriller-ul Deadly Hero, dar filmul Hair din 1979, bazat pe muzicalul de pe Broadway, i-a adus rolul principal. Williams a câștigat o a doua nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o dramă cinematografică pentru rolul său din filmul din 1981 Prince of the City.

De asemenea, a primit o nominalizare la Emmy pentru cel mai bun actor în 1996 pentru filmul The Late Shift și o a treia nominalizare la Globul de Aur pentru interpretarea sa în rolul lui Stanley Kowalski în adaptarea cinematografică din 1984 a filmului A Streetcar Named Desire. Două decenii mai târziu, el a preluat rolul principal. al doctorului Andy Brown în emisiunea de televiziune Everwood.

Citește și: