• Filmul se bazează pe biografia din 1991 „Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races, the Machine”.
  • „Ferrari” îi mai are ca protagoniști pe Shailene Woodley, Patrick Dempsey și Gabriel Leone.
  • Cruz și Driver interpretează în film rolul lui Enzo Ferrari și al soției sale Laura.

Adam Driver și Penélope Cruz au vorbit despre rolurile lor din filmul „Ferrari”.

Driver, care îl interpretează pe Enzo Ferrari în film, spune că elementul cheie pentru a juca cu succes acest rol este să înțelegi cine a fost Enzo Ferrari.

A fost în primul rând un pilot de curse, a explicat Driver, în vârstă de 40 de ani. Cineva care este foarte calm la suprafață, dar are acest motor constant în funcțiune.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI

Noul film se bazează pe biografia din 1991 Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races, the Machine, scrisă de jurnalistul de sporturi cu motor Brock Yates.

Interpretând-o pe Laura Ferrari în film, Cruz, în vârstă de 49 de ani, a portretizat viața privată a co-fondatoarei companiei de mașini sport, soțul ei având aventură cu o altă femeie. Ca urmare a relației cu amanta, Enzo Ferrari a avut și un copil pe care l-a ascuns de public.

Discutând despre personajul pe care îl interpretează, Cruz a spus: „Chiar puteai simți depresia profundă pe care a avut-o timp de atâția ani din viața ei, scrie ABC.

Avea o personalitate dificilă, a continuat Cruz. Este distrusă și asta este ceea ce oamenii nu voiau să vadă. Și de aceea am luat-o ca pe ceva personal, știți? Nevoia de a-i da o voce, pentru că ea reprezintă atât de multe alte femei din lume care, de asemenea, nu au una.

Citește și