• Anul trecut, peste un milion de oameni au participat la festivitățile de pe Champs-Élysées.
  • Ministerul de Interne a anunțat măsuri speciale de securitate.

Este tradiția pariziană de sfârșit de an. Ca în fiecare 31 decembrie, duminică va fi organizat un foc de artificii de excepție pe Avenue des Champs-Elysées cu ocazia Revelionului. În 2022, un milion de oameni s-au adunat pe cel mai frumos bulevard din lume pentru a sărbători noul an.

Este important să îți planifici traseul deoarece mai multe restricții de trafic au fost introduse în zona bulevardului, care va deveni zonă pietonală încă de la ora 18.00. Șase linii de metrou vor fi accesibile gratuit și vor circula toată noaptea, la fel și linii de autobuze. În ceea ce privește metrourile, acestea sunt 1, 2, 4, 6, 9 și linia rapidă 14.

Dacă vrei să petreci Revelionul pe Champs-Élysées, trebuie să știi că este interzisă intrarea cu sticle, obiecte ascuțite sau alcool. Există însă baruri, cafenele, ceainării care rămân deschise pe bulevard.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Dacă sunteți iubitori de muzică, veți fi încântați, deoarece Primăria Parisului a anunțat prezența cântărețului Slimane, care a fost invitat să interpreteze pe 31 decembrie melodia „Mon Amour”, cântecul candidat al Franței pentru Eurovision 2024.

 Alături de maeștrii de ceremonie Laury Thilleman și Laurent Luyat, puteți să dansați pe ritmurile DJ seturilor a trei artiste, Marine Neuilly, Piu Piu și Barbara Butch.

Citește și