• Google e acuzată că a urmărit în secret milioane de utilizatori
  • Google vrea să încheie amiabil procesul de acuzare de urmărire
  • Google a urmărit în privat utilizatorii în perioada 2016 – 2020

Recunoaște că a greșit! Google vrea să încheie amiabil procesul în care e acuzată că a urmărit în secret milioane de utilizatori care credeau că navighează pe internet în mod privat.

Reclamanții susțin că Google Analytics, cookie-urile și aplicațiile Google permit urmărirea activității chiar și atunci când browserul Google Chrome este setat în modul „Incognito”, iar alte browsere în modul de navigare „privat”. Inițial, reclamanții cereau cel puțin 5 miliarde de dolari despăgubire și daune de cel puțin 5.000 de dolari per utilizator pentru cei care au folosit modurile de navigare privată între 2016 și 2020. Avocații ambelor părți au spus că au ajuns la o înțelegere preliminară, iar procesul programat pe 5 februarie a fost suspendat.

Alphabet/Google a fost de acord să închidă amiabil un proces în care li s-au cerut despăgubiri de minim $5 miliarde pentru că ar fi urmărit în secret milioane de utilizatori care credeau că navigau pe internet în mod privat. Reclamanții au susținut că Google Analytics, cookie-urile și aplicațiile Google permit urmărirea activității chiar și atunci când browserul Google Chrome este setat în modul „Incognito”, iar alte browsere în modul de navigare „privat”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Citește și