Adele anunță o pauză de la muzică, după concertele din Munchen: „Nu mă veți mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă”

LOS ANGELES - OCTOBER 24: ADELE ONE NIGHT ONLY, a new primetime special that will be broadcast Sunday, Nov. 14 (8:30-10:31 PM, ET/8:00-10:01 PM, PT) on the CBS Television Network, and available to stream live and on demand on Paramount+. (Photo by Cliff Lipson/CBS via Getty Images)

Adele a anunțat că va lua o pauză prelungită de la muzică atunci când își va încheia spectacolele din Las Vegas în noiembrie, conform The Independent.

Adresându-se publicului la ultimul său spectacol din Munchen, sâmbătă seara (31 august), cântăreața „Easy On Me” le-a spus fanilor că mai are 10 spectacole în Vegas, iar după aceea nu o vor mai vedea pentru „o perioadă incredibil de lungă”.

Artista în vârstă de 36 de ani a explicat că a fost în turneu și a cântat non-stop timp de aproape trei ani și că este pregătită să se întoarcă la „a-și trăi viața”. „Mi-am petrecut ultimii șapte ani construindu-mi o nouă viață și vreau să o trăiesc acum”, a spus cântăreața printre lacrimi. „Vreau să-mi trăiesc viața pe care mi-am construit-o și îmi va fi teribil de dor de voi”.

Ea a explicat că, deși turneul de la Munchen trebuia să se încheie, mai are încă 10 spectacole de oferit fanilor din Vegas.

Câștigătoarea premiului Grammy a subliniat că această perioadă a fost „cea mai lungă” pentru care a cântat vreodată și că probabil nu se va mai angaja niciodată într-un astfel de program.

Cântăreața a anunțat că își va aminti de spectacole pentru „eternitate”, înainte de a le cânta fanilor, cu lacrimi în ochi, melodia sa de succes din 2011, „Someone Like You”.

Turneul lui Adele la Caesars Colosseum din Las Vegas va continua până pe 23 noiembrie anul acesta. Nu se știe când va reveni la muzică sau la spectacole.

În ultimii trei ani, Adele a fost în turneu cu albumul 30, câștigător al premiului Grammy, în care au fost lansate hiturile „I Drink Wine”, „Hold On” și „Love is a Game”. Albumul, lansat în 2021, a fost prima sa lansare în șase ani, după cel de-al treilea disc aclamat 25.

În ultimii trei ani, în timp ce locuia în SUA, cântăreața a regăsit dragostea cu agentul sportiv american Rich Paul, cu care a început să se întâlnească în 2021. Se crede că cei doi se vor căsători în curând, deoarece Adele le-a spus fanilor pe scenă că este „logodită”, iar cu altă ocazie, s-a referit la Paul ca la „soțul” ei.

La începutul acestui an, cântăreața a împărtășit cu sinceritate planurile sale de a avea o familie cu Paul, în timpul unui monolog la un spectacol din Las Vegas. „După ce voi termina cu toate obligațiile mele și chestii de genul ăsta și cu toate spectacolele mele, voi avea un copil, a explicat ea. „Și vreau o fată pentru că am deja un băiat”.

Exit mobile version