• Albumul „The Tortured Poets Department” al lui Taylor Swift a devenit primul în istoria Spotify cu peste 300 de milioane de streamuri într-o zi.
  • Single-ul „Fortnight” al lui Post Malone a stabilit un nou record ca cea mai difuzată melodie într-o zi pe platformă.
  • Taylor Swift și-a surprins fanii cu anunțul că albumul va fi dublu, cu 15 piese bonus, la doar două ore de la lansare.

Taylor Swift nu poate renunța să-și doboare propriile recorduri. După ce Spotify a dezvăluit vineri că „The Tortured Poets Department” a devenit primul album din istoria DSP care a adunat 200 de milioane de streamuri într-o singură zi, serviciul a actualizat aceste știri sâmbătă dimineața, pentru a raporta că streamurile din prima zi au depășit de fapt 300 de milioane, scrie Variety.

Compania a postat pe Twitter. „Pe 19 aprilie 2024, „The Tortured Poets Department” al lui Taylor Swift a fost primul album din istoria Spotify care a avut peste 300 de milioane de streamuri într-o singură zi”.

În plus, „Fortnight”, primul single al albumului Post Malone, a stabilit recordul ca fiind cea mai difuzată melodie a platformei într-o singură zi, depășind „Easy on Me” a lui Adele (setat în 2021).

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MAI ESTE EUROPA IUBITĂ?
CIOLACU DĂ VINA PE CÎȚU

La doar două ore de la lansarea albumului, Swift și-a anunțat fanii că albumul va fi unul dublu, cu 15 piese bonus.

Înainte de apariția noului album, cântăreața a deținut anterior recordul pentru cele mai multe streamuri într-o singură zi, cu referințe anterioare stabilite de „Midnights” din 2022 și „1989 (Taylor`s Version)” din 2023.

Vineri, Swift a devenit cel mai ascultat artist într-o singură zi din istoria Spotify. Anterior, ea și-a doborât recordul ca artist cu cea mai mare difuzare într-o singură zi, când „1989 (Taylor`s Version)” a scăzut în octombrie anul trecut.

Citește și