• Adele le-a povestit fanilor că a făcut terapie de cinci ori pe zi în timpul despărțirii sale de soțul ei Simon Konecki.
  • Cântăreața de la Easy on Me a mărturisit că a cânta live „o îngrozește” și că nu prea îi plac turneele.
  • Adele a continuat: „Îmi place să fac muzică, dar există ceva în legătură cu concertele live care mă îngrozește și mă umple de teamă.”

Adele le-a povestit fanilor că a făcut terapie de cinci ori pe zi în timpul despărțirii sale de soțul ei Simon Konecki. Cântăreața în vârstă de 34 de ani, s-a despărțit de antreprenorul caritabil Simon, în vârstă de 48 de ani, în 2019, căsătoria lor încheindu-se oficial anul trecut. Cei doi au un copil împreună.

În timp ce abordează viața în noua ei poveste de dragoste, Adele spune că va merge din nou la un consilier, dezvăluind că a încetat în sfârșit să se mai „considere responsabilă” pentru divorț. Într-o discuție sinceră cu fanii, Adele a spus că speră să fie în cea mai bună formă în timpul rezidenței sale din Las Vegas și că, în trecut, a considerat că o ieșire sănătoasă pentru a se relaxa a fost extrem de benefică.

În timp ce vorbea cu publicul de pe scenă la spectacolul său Weekends with Adele de la The Colosseum din Caesar’s Palace, vineri seara, ea a spus: „Am început să fac din nou terapie, pentru că am stat câțiva ani fără. Aveam nevoie să încep. Înainte, evident, când am trecut prin divorț, practic făceam cinci ședințe de terapie pe zi. Dar am încetat să mă mai consider responsabilă pentru comportamentul meu și pentru lucrurile pe care le spuneam. Dar acum o fac pentru că vreau doar să mă asigur că mă completez în fiecare săptămână pentru a mă asigura că vă pot oferi totul.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cântăreața de la Easy on Me a mărturisit că a cânta live „o îngrozește” și că nu prea îi plac turneele, dar că este încântată de rezidența din Las Vegas.

Adele a continuat: „Și toată ședința mea de terapie din această săptămână a fost foarte interesantă. A fost vorba despre aceste spectacole. Întotdeauna devin atât de emotivă. Îmi place să fac muzică, dar există ceva în legătură cu concertele live care mă îngrozește și mă umple de teamă. De aceea nu sunt un mare artist de turnee. Am făcut-o ultima dată pentru a dovedi că pot să o fac.”

Adele și-a anulat anterior rezidența în ianuarie, cu doar câteva zile înainte de începerea acesteia, ea spunând că a făcut acest lucru ca urmare a perfecționismului său. Ea a spus: „Întotdeauna am pus o presiune masivă asupra mea că totul trebuie să fie perfect, perfect. Evident, acest spectacol a trebuit să fie al dracului de perfect, de unde și faptul că l-am amânat din nou. Îmi pare rău. Sunt doar un om și de asta a trebuit să anulez acele spectacole. Sunt cel mai fericit ca niciodată.”