• Proiectul unui lungmetraj, care va fi scris şi regizat de cântăreaţa americană Taylor Swift, se află în pregătire la Hollywood.
  • Artista nu este complet străină întrucât a scris şi a regizat deja un scurtmetraj, intitulat ,,All Too Well: The Short Film” .
  • În 2022, Taylor Swift a marcat istoria muzicii americane cu cel de-al 10-lea album de studio al ei, ,,Midnights” , lansat pe 21 octombrie.

Proiectul unui lungmetraj, care va fi scris şi regizat de cântăreaţa americană Taylor Swift, se află în pregătire la Hollywood, a anunţat vineri compania de producţie Searchlight Pictures, potrivit Variety.

https://www.instagram.com/taylornation/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5a310f01-db4a-48d6-b118-633aeaadc300

,,Taylor este o artistă şi o autoare unică în felul ei. Este o adevărată bucurie şi un privilegiu să colaborăm într-o perioadă în care ea se lansează în această nouă şi pasionantă aventură creatoare” , au declarat într-un comunicat preşedinţii Searchlight Pictures, David Greenbaum şi Matthew Greenfield.

Taylor Swift scrie și regizează

Artista americană, în vârstă de 32 de ani, nu este complet străină de cinematografie, întrucât a scris şi a regizat deja un scurtmetraj, intitulat ,,All Too Well: The Short Film” , recompensat la MTV Video Music Awards şi eligibil pentru o nominalizare la Oscar la categoria ,,cel mai bun scurtmetraj” .

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Taylor Swift a vorbit în luna septembrie, la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, despre dorinţa ei de a regiza un lungmetraj.

,,Mi-ar plăcea ca o bună oportunitate să se prezinte, pentru că ador să prezint poveşti în acest fel” , declara cântăreaţa.

În 2022, Taylor Swift a marcat istoria muzicii americane cu cel de-al 10-lea album de studio al ei, ,,Midnights” , lansat pe 21 octombrie.

Artista a reuşit o premieră mondială, după ce 10 piese de pe acest disc au ocupat primele 10 poziţii ale celebrului top Billboard Hot 100.