• Fanii au fost îngrijorați după ce s-a luat această măsură drastică și Celine s-a retras din lumina reflectoarelor.
  • Legenda cântăreței, în vârstă de 54 de ani, și-a făcut fanii să lăcrimeze săptămâna aceasta.
  • Vedeta a spus că boala a avut deja un impact asupra fiecărui aspect al vieții sale.

Celine Dion, rezistentă”, se spune că face tot posibilul pentru a reveni pe scenă după ce a fost copleșită” de reacția la lupta sa cu o boală incurabilă. Povestea cântăreței, în vârstă de 54 de ani, și-a făcut fanii să lăcrimeze săptămâna aceasta când a distribuit un videoclip sfâșietor în care explica de ce a fost nevoită să își anuleze turneul european.

Celine a spus că a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică, una la un milion, care îi lasă pe cei care o suferă prinși” în propriul corp. Vedeta a spus că boala a avut deja un impact asupra fiecărui aspect al vieții sale și că este devastată că nu mai poate cânta așa cum este obișnuită.

Se spune că reacția globală la acest anunț a lăsat-o pe Celine complet copleșită”, iar surse apropiate vedetei spun că acum este mai hotărâtă ca niciodată să se întoarcă să cânte alături de fanii ei. O sursă apropiată vedetei a declarat pentru People: A fost o perioadă foarte dificilă și o așteaptă un drum greu, dar face tot ce poate pentru a se întoarce pe scenă și a-și vedea fanii’.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ei au fost întotdeauna alături de ea. Deocamdată, ea se concentrează pe sănătatea ei și pe copiii ei. Ea este imaginea rezilienței”. Săptămâna aceasta, Celine a rupt tăcerea cu privire la motivul pentru care și-a anulat brusc turneul european.

Fanii au fost îngrijorați după ce s-a luat această măsură drastică și Celine s-a retras din lumina reflectoarelor.