• Deși încă învățăm despre această afecțiune rară, acum știm că aceasta este cauza tuturor spasmelor pe care le-am avut”, a adăugat ea.
  • Sindromul Stiff Person Syndrome îi lasă pe cei care suferă de această boală ca niște statui umane” deoarece blochează corpul în poziții rigide.
  • Din nefericire, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți atunci când merg și nepermițându-mi să îmi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită.

Celine Dion și-a anulat turneul european după ce a fost diagnosticată cu o boală neurologică rară și incurabilă. Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a distribuit pe pagina sa de Instagram un videoclip cu lacrimi în ochi, în care explică faptul că a fost diagnosticată cu sindromul „Stiff Person Syndrome”, despre care spune că afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi”. Sindromul Stiff Person Syndrome (SPS) îi lasă pe cei care suferă de această boală ca niște statui umane” deoarece blochează corpul în poziții rigide.

Nu există niciun leac pentru această afecțiune care îi poate lăsa pe oameni în imposibilitatea de a merge sau de a vorbi. Ea le-a dat fanilor vestea tragică despre deteriorarea stării sale de sănătate, după ce a fost nevoită să își anuleze turneul european.

În videoclipul emoționant, ea a început: Bună ziua tuturor, îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să ajung la voi. Mi-e atât de dor de voi toți și abia aștept să fiu pe scenă și să vorbesc cu voi în persoană. După cum știți, am fost întotdeauna o carte deschisă și nu am fost pregătită să spun nimic înainte, dar acum sunt pregătită. Mă confrunt de mult timp cu probleme de sănătate și mi-a fost foarte greu să mă confrunt cu provocările mele și să vorbesc despre tot ceea ce am trăit.”

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Deși încă învățăm despre această afecțiune rară, acum știm că aceasta este cauza tuturor spasmelor pe care le-am avut”, a adăugat Celine Dion.

Din nefericire, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți atunci când merg și nepermițându-mi să îmi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită.

Ea a precizat că are o echipă grozavă de medici care lucrează alături de ea și că este susținută de copiii ei prețioși.

Mi-e atât de dor de voi, mi-e dor să vă văd pe toți fiind pe scenă și cântând pentru voi, întotdeauna dau 100% atunci când fac show-ul meu, dar starea mea nu îmi permite să vă ofer asta acum, a continuat ea. Pentru ca eu să ajung din nou la voi, nu am de ales decât să mă concentrez pe sănătatea mea în acest moment și am speranța că sunt pe drumul spre recuperare.

Aceasta este concentrarea mea și fac tot ce pot pentru a mă recupera. Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru urările, dragostea și sprijinul vostru pe rețelele mele de socializare. Asta înseamnă foarte mult pentru mine. Aveți grijă de voi înșivă. Să fiți sănătoși. Vă iubesc atât de mult și sper din tot sufletul să vă pot revedea foarte curând, a încheiat Celine Dion.