• Se pare că Adele plănuiește să lanseze o serie de produse în Statele Unite ale Americii, în încercarea de a profita de succesul ei actual în această țară.
  • Firma ei, Melted Stone, a depus anterior o cerere de utilizare a numelui 1,2, Free” pentru o marcă comercială pentru produse în SUA.
  • Se vehiculează că articolele de lenjerie intimă” sunt incluse pe lista de articole din cadrul cererii.

Se pare că Adele plănuiește să lanseze o serie de produse în Statele Unite ale Americii, în încercarea de a profita de succesul ei actual în această țară.

Cântăreața Someone Like You, în vârstă de 34 de ani, ar fi pregătită să lanseze un brand de lenjerie intimă, precum și să înceapă să vândă articole precum parfumuri și bijuterii și îmbrăcăminte. Afirmațiile vin în contextul în care cântăreața britanică continuă să se bucure de rezidența sa prelungită din Las Vegas, care va dura până în martie 2023.

Firma ei, Melted Stone, a depus anterior o cerere de utilizare a numelui „1,2, Free” pentru o marcă comercială pentru produse în SUA, după ce a obținut deja aprobarea pentru marcă în Marea Britanie. Se vehiculează că „articolele de lenjerie intimă” sunt incluse pe lista de articole din cadrul cererii. Alte articole ar include produse de acoperit capul, genți, rucsacuri, portofele și brelocuri de chei.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Vorbind pentru The Sun, o sursă a susținut: „În cadrul acestei aventuri, ea ar putea vinde o gamă largă de articole – în special pe piața americană, unde este foarte profitabilă. Acest lucru arată că, pe lângă faptul că este o mare cântăreață și compozitoare, Adele este și o femeie de afaceri iscusită.”

Afirmațiile vin în timpul mult-așteptatei rezidențe a lui Adele în Las Vegas, în cadrul căreia a fost recent în lacrimi pe scenă din cauza eliminării Angliei de la Cupa Mondială în fața Franței. Săptămâna trecută, vedeta a fost emoționată când s-a destăinuit fanilor despre experiența sa cu terapia în urma divorțului de fostul soț Simon Konecki.

Ea a dezvăluit că ar avea ședințe cu un terapeut de cinci ori pe zi, în timp ce încerca să depășească durerea sufletească din 2019. Adele și Simon au fost căsătoriți timp de trei ani și îl au împreună pe fiul lor Angelo, în vârstă de 10 ani. În prezent, Adele se întâlnește cu Rich Paul.