• Adele și-a anulat următoarele concerte din cadrul turneului său de rezidență din Las Vegas „Weekends with Adele”, după ce s-a îmbolnăvit.
  • Cântăreața a debutat cu „Weekends with Adele” la Colosseum Theater at Caesars Palace în noiembrie 2022.
  • Luna trecută, Adele a anunțat că va susține o rezidență europeană specială în Munchen, Germania, care va începe pe 2 august.

Adele amână următoarele date ale turneului său de rezidență din Las Vegas „Weekends with Adele”, după ce s-a îmbolnăvit, scrie CNN.

„Din păcate, trebuie să iau o pauză și să pun pe pauză rezidența mea din Las Vegas”, a scris ea pe pagina sa de Instagram marți.

„Am fost bolnavă la sfârșitul ultimei etape și pe tot parcursul pauzei mele. Nu am apucat să mă refac pe deplin sănătoasă înainte de reluarea spectacolelor.”

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI

Acum, a scris ea, este din nou bolnavă și „din păcate, asta i-a afectat vocea”.

„Și astfel, la ordinul medicilor, nu am de ales decât să mă odihnesc temeinic”, a scris ea.

Adele și-a informat urmăritorii că cele cinci weekenduri de concerte pe care le are programate până pe 30 martie sunt amânate pentru o dată ulterioară și că deținătorii de bilete pentru aceste spectacole vor primi informații despre datele reprogramate cât mai curând posibil.

„Vă iubesc, îmi veți lipsi la nebunie și îmi pare rău pentru acest inconvenient”, a scris Adele în postarea sa.

Cântăreața a debutat cu „Weekends with Adele” la Colosseum Theater at Caesars Palace în noiembrie 2022. Ultima dată la care este programată să cânte acolo este în prezent 15 iunie.

Luna trecută, Adele a anunțat că va susține o rezidență europeană specială în Munchen, Germania, care va începe pe 2 august.

„Nu mă puteam gândi la o modalitate mai minunată de a-mi petrece vara și de a încheia această fază frumoasă a vieții și a carierei mele cu spectacole mai aproape de casă în timpul unei veri atât de interesante”, a scris ea.

Citește și