• Cântăreții britanici Adele și Ed Sheeran au refuzat să participe la încoronarea regelui Charles al III-lea, relatează Daily Mail.
  • Încoronarea va avea loc pe 6 mai anul acesta.
  • Se crede că programul încărcat al artiștilor ar fi motivul refuzului lor de a participa.

Cântăreții britanici Adele și Ed Sheeran au refuzat să participe la încoronarea regelui Charles al III-lea, relatează Daily Mail. Publicația notează că regele a fost dezamăgit” de refuzul lor. Încoronarea va avea loc pe 6 mai anul acesta. Lista artiștilor care pot participa la concertul de gală, ce va avea loc în timpul celor trei zile de celebrare, este întocmită chiar de rege.

Se crede că programul încărcat al artiștilor ar fi motivul refuzului lor de a participa. Ed Sheeran are programat un spectacol în Texas în ajunul încoronării. Nu se știe nimic despre turneul lui Adele în aceeași perioadă.

Harry Styles se află de asemenea, pe lista artiștilor ale căror spectacole Regele vrea să le vadă. Nu este clar dacă Styles a fost de acord să participe. Anterior, s-a raportat că toate Spice Girls ar putea apărea și ele la încoronarea lui Charles al III-lea. Ele nu au mai apărut împreună din 2012, când au urcat pe scenă pentru ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice. Între timp, Victoria Beckham a refuzat ulterior să vorbească, invocând programul ei încărcat. Nu se știe încă dacă vor urca pe scenă de această dată.

O altă problemă legată de încoronare, care a fost discutată în presă în ultima vreme, este prezența fiului cel mic al regelui, prințul Harry, la ceremonie. După publicarea memoriului scandalos, în care ducele de Sussex vorbea despre viața în familia regală, Harry a cerut ca tatăl și fratele său să le ceară scuze lui și soției sale Meghan Markle.