• În ciuda emoțiilor sale, ea și-a încheiat povestea spunându-le fanilor săi:  „Abia aștept să vă văd acolo”.
  • Adele a mărturisit: Am tot felul de sentimente felurile în timp ce scriu asta”.
  • Adele a mai spus că emoțiile dinaintea spectacolului nu sunt ceva nou pentru ea.

Adele are emoții de spectacol, în timp ce se pregătește pentru turneul său din Las Vegas. Cu o zi înainte de seara de deschidere a rezidenței sale la Caesars Palace Colosseum, care va începe vineri și va dura până în martie 2023, cântăreața în vârstă de 34 de ani a dezvăluit că este  „incredibil de emoționată” într-o postare pe Instagram.

Împărtășind o fotografie în care apare având un moment de distracție într-un teatru, cu ceea ce par a fi fotografii ale ei de bebeluș afișate pe un ecran mare în spatele ei, Adele a mărturisit: Am tot felul de sentimente în timp ce scriu asta”.

Ea a adăugat: „Sunt extrem de emoționată, incredibil de emoționată, dar nu pot sta liniștită pentru că sunt atât de emoționată”. Artista a precizat apoi:  „Nu am mai avut timp să mă gândesc la asta. Mă simt la un milion de kilometri distanță de casă, nu mă pot opri să nu mă gândesc la momentul în care eram mică și l-am văzut pe Tom Jones în Mars Attacks și m-am gândit cum a ajuns din Țara Galilor în Las Vegas!”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Adele a mai spus că emoțiile dinaintea spectacolului nu sunt ceva nou pentru ea, însă de data aceasta sunt diferite.

Întotdeauna mă sperii înainte de spectacole și o iau ca pe un semn bun, pentru că înseamnă că îmi pasă și înseamnă că vreau doar să fac o treabă bună. Poate că e din cauză că nu am început când trebuia. Poate pentru că este seara premierei, poate pentru că Hyde Park a mers atât de bine, poate pentru că iubesc spectacolul, nu știu. Dar pot spune cu siguranță că nu am fost niciodată în cariera mea mai emoționată înainte de un spectacol”, a scris ea, adăugând: dar în același timp îmi doresc ca astăzi să fie mâine!”.