• Trupa Aerosmith este una dintre cele mai cunoscute de rock la nivel mondial.
  • Cele mai cunoscute melodii ale trupei sunt: „I Don’t Wanna Miss a Thing”, „Dream On” și „Sweet Emotion”.
  • Aerosmith va lansa pe data de 18 august un album care va cuprinde piese din întreaga carieră.

Trupa Aerosmith a anunțat un nou album care va cuprinde cele mai bune hit-uri din întreaga carieră pe data de 18 august, scrie Planet Rock.

Lansat cu ocazia aniversării de 50 de ani de la formarea trupei, albumul este intitulat „Greatest Hits”. Aerosmith are cinci membri: Steven Tyler, Joe Perry, Tom Hamilton, Brad Whitford și Joey Kramer.

Ce melodii au ales membri Aerosmith

Albumul „Greatest Hits” cuprinde 44 de piese selectate de membrii trupei, în edițiile de lux, cu un ambalaj personalizat de Aerosmith. Alte versiuni non-deluxe ale albumului „Greatest Hits” cuprind 10, 18 sau 20 de piese din selecția trupei din Boston.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

Printre piesele care apar în toate formatele se numără: „Dream On”, „Walk This Way”, „Sweet Emotion”, „Toys in the Attic”, „Crazy”, „Cryin” și „I Don’t Want To Miss A Thing”. Ediția „Super Deluxe” este prezentată în coperte premium și include patru litografii alb-negru.

Aerosmith își începe turneul „Peace Out Farewell Tour” cu trupa The Black Crowes în septembrie, iar turneul nord-american „swansong” continuă până la începutul anului 2024. Toboșarul Joey Kramer nu va lua parte la turneu.

Citește și: