• Regele Charles al III-lea a postat un mesaj însoțit de o fotografie cu fiii săi pe contul de Twitter al Familiei Regale, cu ocazia Zilei Tatălui.
  • În fotografie apar cei doi frați, Harry și William, la moșia ancestrală a familiei, Balmoral, în 1997.
  • Prințul Harry nu a fost prezent la parada „Trooping of the Colours” de sâmbătă.

Contul oficial de Twitter al Familiei Regale a distribuit o fotografie cu Regele Charles al III-lea, Prințul Harry și Prințul William, însoțită de un mesaj cu ocazia Zilei Tatălui, scrie Insider. „Tăticilor de pretutindeni, vă dorim astăzi o Zi a Tatălui foarte specială”, scrie în postare.

În fotografia postată, regele Charles a III-lea apare alături de William, în vârstă de 14 ani la acea vreme, și Harry, în vârstă de 12. Expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat că fotografia transmite un „mesaj sensibil” lui Harry, care îi aduce „amintiri dulci-amare” din vremurile în care relațiile familiei nu erau atât de tensionate, potrivit The Sun.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Fitzwillams a declarat: „Regele Charles al III-lea îi transmite cu siguranță un mesaj emoționant fiului său cu privire la ceea ce contează cu adevărat și unde ar trebui să se afle adevărata lui loialitate”. Mai mult, expertul a sugerat că acesta ar putea fi modul regelui de a-i încuraja pe frați să își amintească faptul că „au împărtășit cândva momente prețioase de familie”, conform The Sun.

Prințul William a fost prezent sâmbătă la „Trooping of the Colour”, o tradiție anuală veche de 260 de ani, cunoscută și sub numele de „parada de ziua de naștere a regelui”. Aceasta a fost prima paradă a regelui în calitate de monarh. Prințul Harry și Meghan Markle au participat la paradă în 2022, dar nu au fost prezenți anul acesta.

Citește și