• Creatorii serialului de succes „Game of Thrones” schimbă jocul sângeros cu un nou serial de tip science-fiction numit „3 Body Problem”.
  • Serialul a fost anunțat în cadrul evenimentului „Tudum 2023” de la Netflix
  • „3 Body Problem” fost gândit de D.B. Weiss și David Benioff și promite o experiență care va revoluționa industria cinematografică.

Netflix a dezvăluit primul trailer pentru „3 Body Problem”, un nou serial science fiction care promite o experiență unică datorită implicări creatorilor serialului „Game of Thrones” și anume D.B. Weiss și David Benioff, scrie Techradar.

Bazat pe seria de cărți cu același nume a lui Cixin Liu, „3 Body Problem” este primul serial a lui Benioff și Weiss de la episodul final din „Game of Thrones”, difuzat pe HBO și Sky în mai 2019.

De asemenea, duo-ul, care a renunțat la regizarea unei noi trilogii „Star Wars”, a semnat un contract de 200 de milioane de dolari cu Netflix, pe mai mulți ani, pentru serialul „3 Body Problem”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Într-un comunicat de presă, Netflix a dezvăluit mai multe despre ceea ce vor vedea fanii. Este vorba de o poveste impresionantă, care se întinde pe zeci de ani într-o călătorie în timp și spațiu.

„În timp ce legile naturii se destramă sub ochii oamenilor, cinci aventurieri se unesc pentru a înfrunta cea mai mare amenințare din istoria omenirii.”

Cine va juca în serial

Actorii Jess Hong, Benedict Wong, John Bradley, Eiza Gonzalez, Jovan Adepo, Alex Sharp, Jonathan Pryce, Liam Cunningham și Rosalind Chao se numără printre starurile din distribuția „3 Body Problem”.

Netflix a lasat și un trailer de 90 de secunde și a dezvăluit că „3 Body Problem” va fi lansat în ianuarie 2024.

Citește și: