• Săptămâna trecută, compania a spus că se desparte de cuplu – iar acum un director executiv a atacat verbal podcastul.
  • Alături de Spotify, cuplul a semnat și contracte cu Netflix, care a lansat anul trecut un serial documentar omonim despre ei.
  • Prințul Harry dă în prezent în judecată editorul Daily Mirror pentru despăgubiri, susținând că jurnaliştii au fost legaţi de metode ilegale folosite pentru a obține informații.

Un director de la Spotify a vorbit despre renunțarea contractului de 20 de milioane de dolari al lui Harry și Meghan cu serviciul de streaming, numindu-l pe cuplul regal „profitori”, scrie Sky News. Bill Simmons, care este șeful departamentului de inovare și monetizare a podcasturilor, a criticat perechea după ce a fost anunțată că au fost renunțate de Spotify pentru că nu au creat suficient conținut.

Podcastul Archetypes al lui Meghan a fost descris pe Spotify ca „un podcast în care investigăm, disecăm și subminăm etichetele pe care încearcă să le rețină femeile”. Prințul Harry dă în prezent în judecată editorul Daily Mirror pentru despăgubiri, susținând că jurnaliştii au fost legaţi de metode ilegale folosite pentru a obține informații, acuzații Mirror Group Newspapers neagă.

Oaspeții emisiunii i-au inclus pe Paris Hilton, Mindy Kaling, Mariah Carey și Serena Williams.

Doar 12 episoade au fost realizate de când acordul de mai multe milioane de dolari a fost semnat în 2020 și niciunul nu a fost difuzat de mai mult de nouă luni. „Meghan continuă să dezvolte mai mult conținut pentru publicul Archetypes pe o altă platformă”, a declarat pentru Wall Street Journal o purtătoare de cuvânt a companiei de media Archewell a cuplului.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

Sursă: Sky News

Vorbind pe propriul său podcast, dl Simmons a spus: „Acesta este podcastul pe care ar fi trebuit să-l lansăm cu ei”. El a continuat spunând: „Trebuie să mă îmbăt într-o noapte și să spun povestea pe care am avut-o cu Harry pentru a încerca să-l ajut cu o idee de podcast. Este una dintre cele mai bune povești pe care am realizat-o. Ce profitori.”

Alături de Spotify, cuplul a semnat și contracte cu Netflix, care a lansat anul trecut un serial documentar omonim despre ei, și Penguin Random House, editorul controversatei memorii a Prințului Harry, Spare. Vestea vine după ce Spotify a anunțat luna aceasta că va reduce 200 de locuri de muncă, pe măsură ce își schimbă abordarea podcast-urilor.

Citește și:

Ședințele publice la care participă jurnaliștii ar putea fi înlocuite de „reporteri artificiali”. Cine sunt „Maria” și „Paul”, variantele A.I.

Mike Pence spune că procesul lui Trump trimite lumii un „mesaj oribil” despre SUA: ,,Oricine se pune înaintea Constituției n-ar trebui să fie președinte”

„Cititorii pe buze” au decodat șușotelile celebrităților. Ce și-au spus Jennifer Lopez și Ben Affleck la Premiile Grammy 2023