• ,,Cititorii pe buze” au decodificat șușotele celebrităților.
  • Nina Dellinger a adunat un număr mare de urmăritori pe TikTok pentru videoclipurile sale în care decodifică conversații celebre între Jennifer Lopez și Ben Affleck.
  • Dellinger, în vârstă de 26 de ani, a învățat prima dată că poate citi pe buze la 16 ani și a declarat recent pentru New York Times că nu avea nicio idee că va fi un asemenea fenomen pe TikTok.

,,Cititorii pe buze” ai celebrităților de pe TikTok și-au folosit abilitățile pentru a surprinde unele momente pe care vedetele au crezut probabil că le pot ține doar pentru ele. Cei care reușesc să interpreteze conversațiile surprinse de camerele de luat vederi ale membrilor familiei regale, ale lui Taylor Swift și ale lui Ben și Jennifer Affleck au milioane de vizualizări.

Nina Dellinger a adunat un număr mare de urmăritori pe TikTok pentru videoclipurile sale în care decodifică conversații celebre între Jennifer Lopez și Ben Affleck, alături de Taylor Swift și Phoebe Bridgers.

Cititorii pe buze dezvăluie dialogurile intime dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck

Când lumea a presupus că Lopez și Affleck s-ar fi certat la cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy, în februarie, Dellinger a avut răspunsul. Sau cel puțin o presupunere solidă și bine informată. Dellinger a presupus că Lopez, care arăta încruntată și oarecum iritată de noul ei soț, i-a spus lui Affleck: ,,Dovedește-o” .

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Într-un alt videoclip, Dellinger încearcă să descifreze un schimb de replici virale, observate, dar nu auzite, între Matt Gaetz și Kevin McCarthy în Camera Reprezentanților, după ce republicanul californian a pierdut cea de-a 14-a candidatură pentru funcția de președinte al Camerei Reprezentanților. Dellinger a intuit că McCarthy l-a întrebat pe Gaetz: ,,Cine a votat pentru mine? Spuneți” .

În aprilie, după ce camerele de luat vederi le-au surprins pe Taylor Swift și Phoebe Bridgers discutând în public fără microfon, Dellinger a intervenit în legătură cu acest schimb de replici.

,,[Este] exact ca mine, așa că este foarte bine să îl am în preajmă tot timpul” , a presupus Dellinger că Swift i-ar fi spus cântărețului și compozitorului. Comentatorii au sugerat că Swift vorbea probabil despre Jack Antonoff, colaboratorul ei de mult timp.

Dellinger, în vârstă de 26 de ani, a învățat prima dată că poate citi pe buze la 16 ani și a declarat recent pentru New York Times că nu avea nicio idee că va fi un asemenea fenomen pe TikTok.

Un alt ,,cititor pe buze” popular pe TikTok, Krystin Kalvoy, refuză să interpreteze videoclipuri cu prea multe detalii personale. Ea a declarat pentru The New York Times că a decis să nu deslușească schimbul de replici dintre Lopez și Affleck.

,,Ultimul lucru pe care l-aș vrea ar fi să se răspândească clipe din viața privată” , a spus tânăra de 25 de ani, care are probleme de auz.

Ea a citit pe buze una dintre conversațiile prințului Harry la încoronarea tatălui său, dar nu a scos la iveală nicio dramă de familie pe care telespectatorii evenimentului au urmărit-o îndeaproape.

Preocupările de ordin etic care ar putea însoți această nouă tendință de analiză a culturii pop nu sunt pierdute pentru acești TikTokeri, dar, pentru Kalvoy, cititul pe buze este o parte vitală a vieții sale de zi cu zi. Ea pur și simplu se folosește de o abilitate de care are nevoie pentru a se descurca în viața de zi cu zi.

Citește și

Pe ce loc a căzut Simona Halep în clasamentul WTA. Irina Begu se menține în primele 30 de jucătoare de tenis ale lumii

Premierul Marcel Ciolacu, mesaj pentru elevi în ziua Evaluarii Naționale: „Am luat decizia corectă”

VIDEO. Indonezia și SpaceX au lansat un satelit pentru a spori conectivitatea la internet în zonele rurale ale arhipelagului